Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
301012
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Εμμανουέλα,είναι η γνωστή τσουρκοειδής κορασίδα...με το άψογο σώμα...το ποντικοειδές πρόσωπο ...και το μικρό βυζάκι...
Έχει τιμηθεί πολλές φορές στο παρελθόν...αλλά είχα πολύ καιρό να περάσω μαζί της...
Αφού επέστρεψε από "Ιταλία" ...κάθε φορά που με έβλεπε,με τράβαγε με το ζόρι να μπω δωμάτιο...
Λίγο η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα...λίγο οι καύλες..."έσπασα" και έδωσα το 20€...
Αφού ξεντύθηκα...μπήκε μέσα και έπεσε πάνω μου,αρχίζοντας γλωσσόφιλα με τρέλα....
Μου έβγαλε το εσώρουχο...πέρασε προφυλακτικό και άρχισε να μου παίρνει πίπα...
Στο 2λεπτο...την πέταξα ανάσκελα και άρχισα να της γλύγω το μουνί και την πίσω τρύπα....είχα σεληνιαστεί...
Μου έλεγε ότι με είχε επιθυμήσει και άλλες τσούρκικες χαζομάρες,που λένε στους πυρφόρους....
Συνεχίσαμε με εμένα στην άκρη του κρεβατιού σε cowgirl...και γλωσσόφιλα....
Την σήκωσα όρθια και την γαμούσα για λίγη ώρα...και συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό...
Της έτριβα την κωλότρυπα...και της έγλυφα τα μικρά/στητά στήθη...
Η ώρα είχε περάσει...και την γύρισα σε πισωκολλητό,ενώ έπαιζα συγχρόνως με το μουνάκι της....
Αυτή είχε γυρίσει το κεφάλι της και πέφτανε και ακόμα περισσότερα γλωσσόφιλα....
Σε αυτήν την στάση και με δυνατούς ρυθμούς - που ζήτησε η ίδια - ήρθε το τέλος...
Συμπέρασμα....
Είναι ακόμα και τώρα στανταράκι μου...γαμιέται σαν γκόμενα και όχι πορνο/κορασίδα...
Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και θα τιμηθεί και πάλι στο μέλλον...
P.S:
Μαύρο στην τσα2,που στα 10 λεπτά φώναξε και βάρεσε πόρτα....
Ουστ,να πούμε...
Ευτυχώς η κορασίδα την έγραψε στο μουνί της και έμεινε μέχρι να τελειώσω...
Καλές Εορτές...
Έχει τιμηθεί πολλές φορές στο παρελθόν...αλλά είχα πολύ καιρό να περάσω μαζί της...
Αφού επέστρεψε από "Ιταλία" ...κάθε φορά που με έβλεπε,με τράβαγε με το ζόρι να μπω δωμάτιο...
Λίγο η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα...λίγο οι καύλες..."έσπασα" και έδωσα το 20€...
Αφού ξεντύθηκα...μπήκε μέσα και έπεσε πάνω μου,αρχίζοντας γλωσσόφιλα με τρέλα....
Μου έβγαλε το εσώρουχο...πέρασε προφυλακτικό και άρχισε να μου παίρνει πίπα...
Στο 2λεπτο...την πέταξα ανάσκελα και άρχισα να της γλύγω το μουνί και την πίσω τρύπα....είχα σεληνιαστεί...
Μου έλεγε ότι με είχε επιθυμήσει και άλλες τσούρκικες χαζομάρες,που λένε στους πυρφόρους....
Συνεχίσαμε με εμένα στην άκρη του κρεβατιού σε cowgirl...και γλωσσόφιλα....
Την σήκωσα όρθια και την γαμούσα για λίγη ώρα...και συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό...
Της έτριβα την κωλότρυπα...και της έγλυφα τα μικρά/στητά στήθη...
Η ώρα είχε περάσει...και την γύρισα σε πισωκολλητό,ενώ έπαιζα συγχρόνως με το μουνάκι της....
Αυτή είχε γυρίσει το κεφάλι της και πέφτανε και ακόμα περισσότερα γλωσσόφιλα....
Σε αυτήν την στάση και με δυνατούς ρυθμούς - που ζήτησε η ίδια - ήρθε το τέλος...
Συμπέρασμα....
Είναι ακόμα και τώρα στανταράκι μου...γαμιέται σαν γκόμενα και όχι πορνο/κορασίδα...
Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και θα τιμηθεί και πάλι στο μέλλον...
P.S:
Μαύρο στην τσα2,που στα 10 λεπτά φώναξε και βάρεσε πόρτα....
Ουστ,να πούμε...
Ευτυχώς η κορασίδα την έγραψε στο μουνί της και έμεινε μέχρι να τελειώσω...
Καλές Εορτές...
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2014
ωραιος,
dimmits
27 Δεκεμβρίου, 2014
Thanks...διμμιτς...
B
billy13