Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στις 18.25 . Δούλευε μαζί με την Νίκα. Αφού μίλησα λίγο με την υπηρεσία και την Νίκα αποφάσισα να περάσω να δοκιμάσω
την Ελένη.Ο λόγος που πέρασα ήταν τα καλά λόγια του φίλου professorx γιατί αν ήταν να αποφασίσω με βάση τα σωματικά της προσόντα δύσκολα θα περνούσα .Πρόκειται για
μια Ρωσίδα 24 χρονών(με τίποτα μοιάζει κοντά στα 30+)κατά δήλωση της. Έχει καστανόξανθα καρέ μαλλιά μέχρι τους ώμους είναι αρκετά λεπτή με μικρό βυζί και συμπαθητικό
χαμόγελο. Είχε και μία πάρα πολύ μεγάλη γρατσουνιά στον δεξιό γοφό της. Ελληνικά δεν μιλάει εκτός απο το τι κάνεις και το καληνύχτα. Επίσης τα αγγλικά της είναι πάμφτωχα.
Την είχα πρωτοδεί πρίν περίπου ενάμιση μήνα όταν και δούλευε δίπλα στο Αλκιβιάδου 16γ και δεν μου είχε κάνει κλικ.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Μαζί της έφερε και μωρομάντιλα αν υπάρχουν και στο δωμάτιο. Με πέτυχε όταν κρέμαγα το τελευταίο μου ρούχο στην κρεμάστρα. Την πλησίασα μόλις μπήκε και
αμέσως άρχισα να της γλύφω τον λαιμό και τα αυτία της. Γρήγορα γρήγορα αρχίσαμε να γλωσσόφιλα , φιλιόμασταν σαν να είναι τελευταία φορά που θα φιλήσουμε κάποιον. Της έβγαλα το ρόζ σουτιέν
της και άρχισα να ρουφάω και να δαγκώνω μία μία τις ρόγες των μικρών βυζιών της και αυτές ανταποκρίθηκαν άμεσα. Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και την έφερα να καθίσει πάνω μου. Συνεχίσαμε
τα φιλιά ενώ έπαιζα με το μουνάκι της πάνω από το στρινγκ της. Την σήκωσα όρθια την έστησα με αυτήν να στηρίζει τα χέρια της στον τοίχο. Άρχισα να την φιλάω στον αυχένα και να δαγκώνω ελαφρά
την πλάτη της κάτι που της άρεσε πάρα πολύ και αμέσως έστρεψε πρός τα πίσω το κεφάλι της με σκοπό να με φιλήσει. Έσκυψα και της κατέβασα το ροζ στρινγκ της ενώ σηκώνοντας ένα ένα τα πόδια
της της το έβγαλα. Της έγλυψα και της φίλησα λίγο τα κωλομάγουλα της.

Την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι . Αμέσως σύρθηκα ανάμεσα στα πόδι της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , το έγλυψα για πολύ ώρα μίας και έδειχνε να της αρέσει πάρα πολύ , μου έσπρωχνε
το κεφάλι και μου τραβούσε τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα της ξέφευγαν κραυγούλες καύλας. Σταμάτησα και όπως ήταν ξαπλωμένη πήγα και γονάτισα δίπλα απο το κεφάλι της . Της έβαλα τον πούτσο μου στο
στόμα της και αυτή μου τον ρούφαγε με μανία. Αν η πίπα της ήταν πιο υγρή θα ήταν σούπερ. Ξανακατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της και συνέχισα να γλύφω το μουνάκι της που πια είχε υγρανθεί.

Πέρασμα προφυλακτικού , μία και μοναδική στάση μίας και δεν είχα λόγο να αλλάξω. Σε στάση ιεραποστολική και λυσσασμένα γλωσσόφιλα την γαμούσα πότε σε αργούς ρυθμούς και πότε σε πολύ πιο
γρήγορους. Με είχε πιάσει απο τα κωλομάγουλα μου και με τραβούσε βαθιά μέσα της, Συνεχίσαμε έτσι για τουλάχιστον πέντε λεπτά , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω βγήκα από μέσα της
και έβγαλα το προφυλακτικό με σκοπό να χύσω στο στόμα της , δεν πρόλαβα και τελικά έχυσα στα μουνόχειλα της και στον αφαλό της.

Της έδωσα μαντηλάκια να σκουπιστεί ενώ εγώ πλενόμουν στον νιπτήρα . Σκουπίστηκε και φόρεσε τα εσώρουχα της. Οσο φτιαχνόταν την πλησίασα απο πίσω και άρχισα να την δαγκώνω στην πλάτη , αυτή
έκλεισε τα μάτια της και αναστέναζε , αμέσως γύρισε και άρχισε να με φιλάει. Αν δεν έπρεπε επειγόντως να φύγω θα την έπαιρνα στα καπάκια και δεύτερη φορά. Μου είπε καληνύχτα και με κοίταξε
για να της πώ αν το είπε σωστά. Στο δωμάτιο έκατσα κοντά στα 15 λεπτά. Δεν ειχα καμιά ενόχληση ούτε απο την υπηρεσία.Η Ελένη δεν βιάζεται καθόλου , είναι καθαρά για gfe καταστάσεις , γουστάρει
να ασχολείσαι μαζί της και είναι δεκτική στα πάντα.... Την προτείνω και εγώ με κλειστά τα μάτια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελένη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού