Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χρονια πολλα σε ολους.

Την Αλιονα την ξερω καλα και την εμπιστευομαι επειδη ειναι τρελο τσιμπουκιΝαι!

Ερχομαι με τρενο οποτε το παρκινγ εχει 10. Η τσατσα που δεν μπορει να προφερει το ονομα της κοπελας, διακριτικη και σχεδον ανυπαρκτη. Δεν ενοχλησε οποτε, 9.
Βγαινει η Αλιονα με το κουστουμι του Αι Βασιλη, λεω οκ, θα περασω και περναω. Δεν μου εκανε τις τρελλες ματιεσ που κανει παντα και σκεφτομαι.....(ωχ....ελπιζω να εχει ορεξη).

γδυνομαι και περιμενω.
το δωματιο πραγματικα στην τριχα και πολυ καθαρο ειδικα τα σεντονια...10!!!
Μπαινει μεσα η Αλιονα, αρχισε τα δικα της...(ημουν απο μπανιο κατ ευθειαν...) μεν εγλυψε ποδια κια κωλο που συνιθιζει... Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; τρωω μια φρικη εκει...επισης, δεν ελεγε τιποτα, συνηθως μου λεει τιποτα βρωμολογα οταν της κανω κοπλιμεντα για τιν τεχνικη της στιν πιπα...ΕμμμμΕμμμμ Ολα τα υπολοιπα στα στανταρ της. Απιστευτο στοματικο φτυσιματα σαλιωματα και εξαιρετικο τελειωμα..

**Ο μονος λογος που εγραψα την κριτικη ειναι για να τονισω οτι χθες δεν ειχε πολυ ορεξη και εμενα μου φανηκε επειδη την ξερω. (επισης παντα σεβομαι την γυναικα που εχω απεναντι μου και της φερομαι οσο πιο σωστα μπορω...οποτε δεν ειναι λογω δικης μου συμπεριφορας)Γερο-μύστηςΝαι!Ναι!Ναι!
κορυφαια και παλι φυσικα και την ευχαριστω για ολα....Θα παω αλλη μια φορα να την δω την αλλη βδομαδα και αν εχει το ιδιο σκηνικο θα ψαξω νεο στανταρ...ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου

καλα γαμησια σε ολους και καλες γιορτεςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Μέλος
Εγγραφή:
19 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
79
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2014
φιλε καλες γιορτες αστο καλιτερα αμα βλεπεις και φοραει στολες αγιοβασιλιατικες ολοσωμες γιατι αρχιζει την παραλαγη και καλυψη για να κρυβει σιγα σιγα με τροπο ρυτιδες και σαπιο σωμα που εχει αρχισει να κρεμαει ενταξει ο χρονος ειναι αμειλικτος και ειναι γενικοτερα σαν καρναβαλι εχει νευρα λογω αναδουλειας ενταξει 20ευρωπουλα μονο για τσιμπουκι κοροιδια δεν ειναι ψαξε απο τωρα για αλλο στανταρακι καλιτερα φυσικα εσυ επιλεγεις οτι γουσταρεις ενοιειτε.Να αρχισει να αδειαζει ο Παγκος της διδυμου επιτελους μετα απο τοσα χρονια ελεος θελουμε ανανεωση με καινουργια μιλφονια
26 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Σκοτώνουν τ'άλογα όταν γεράσουν...!" Σίγουρα το νέο αίμα πρέπει να παίρνει τα σκήπτρα,αλλά δεν είναι δίκαιο ν'απαξιώνουμε τόσο απόλυτα τους θρύλους!
26 Δεκεμβρίου, 2014
Συνήθως όταν πας στανταρ σε κάποια μετά από λίγο καιρό σε έχει για δεδομένο και ρίχνει τις υπηρεσίες . Σε θεωρεί ήδη πελάτη της ρε παιδί μου , δεν τα δίνει όλα ... μου έχει τύχει αρκετές φορές .
Κάνε της λίγο νηστεία , μπες μερικές φορές στον οίκο αλλά μόνο για τσάρκα , όχι στο δωμάτιο . Βάλε την στο πάγο για λίγο καιρό - θα το πάρει το μήνυμα.
27 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι!Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςσωστος ο παιχτης....θα το δοκιμασω...Ναι!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4