Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 57 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καταθεση στο εν λογο μαγαζι το απόγευμα του Σαββατου γυρω στις 7:30 περιπου.Ανεβαινοντας τα λιγοστα σκαλακια του οικηματος αυτου αντικριζω μια γνωριμη οπτικα προς εμενα κοπελα καθως την ειχα πετυχει σε αρκετες τσαρκες μου αλλα ποτε δεν ειχα μπει.Ονομα δεν γνωριζω καθως παροτι ρωτησα 3 φορες να μου πει απαντηση δεν πηρα οποτε θα την περιγραψω εμφανησιακα.Ειναι μια Ρουμανα 31ετων μαυριδερη σχετικα κοντη και με παραπανω κιλα σε ολο το σωμα αλλα όχι ιδιαιτερα ασχημα ,μεγαλα βυζια και τραχια φατσα.Συνηθως φοραει από πανω ένα μπουστακι και κατω στρινγκ ενώ το καλο που εχει είναι ότι δεν περνει ξενους πακια κλπ.Επισης μιλαει αρκετα καλα τα ελληνικα και συνηθως στο σαλονι ο τροπος καβλαντισματος της είναι το πολύ μπλα μπλα με τους διαφορους συναγωνιστες.Πιστευω ότι εδωσα οσο καλυτερη περιγραφή μπορουσα.Τεσπα της δινω το δεκαρικο και μπαινω στο δωματιο το οποιο είναι πανω απ το μεσο ορο της περιοχης-ειναι τυπου Φυλης.Μπαινω μεσα και ξεκιναω να ετοιμαστω.Πηγε να μπει πολύ γρηγορα οποτε της ειπα να ερθει σε κανα διλεπτο να είμαι ετοιμος.Ετσι επανέρχεται μετα από λιγο και αφου ζυγωνει στο κρεβατι αρχιζει το μπλα μπλα αρχικα ρωτώντας το ονομα μου από που είμαι κλπ.Προκατ. δεν εκανε απλα ηταν κοντα μου ,μου τον επαιζε λιγο ενώ με αφηνε και να την χουφτωνω στο γατακι της και ότι άλλο ηθελα να πιασω.Καθως το εκανε αυτό(το παιξιμο δηλαδή) αρχισε το μπλα μπλα μου ελεγε διαφορα προσωπικα της μου εκανε καποια κοπλιμεντα κλπ.Καλα όλα αυτά αν είναι φιλη σου η αν θες να την πιασεις γκομενα και την εχεις βγαλει για καφε αλλα...τεσπα που λετε το ιδιο μοτιβο συνεχιστηκε και στην πιπα την οποια διεκοβε συνεχεια κάθε τοσο για να μου μιλαει.Οπως είναι φυσικο δεν μπορουσα με όλα αυτά να γινω και ντούρος αλλα ευτυχως καταφερα να αποκτησω μια καλουτσικη στυση.Ετσι βουρ για ιεραποστολικο στο οποιο το τεμπο του παιχνιδιού ηταν παρομοιο με πριν δηλαδή παλι μπλα μπλα όχι τοσο πολύ αλλα αρκετο.Υστερα μου προτεινει στα τέσσερα και ετσι την παιρνω σε αυτή την σταση και προσπαθω να συγκεντρωθώ για να ολοκληρωσω το εργο μου.Καποια στιγμη το ποθουμενο ηρθε και η συνεδρια εληξε επιτυχως μεν αλλα...
Συνολικη παραμονή στο δωματιο 12-13 λεπτα καμια ενοχληση απ την τσα2 ουτε φυσικα απ την κοπελα εξαλου αυτή το τραβηξε με τον τροπο της τον χρονο.Κοιταχτε για πουτανα δεν κανει οποτε οποιος θελει να δωσει το δεκαρακι του να γαμησει και να φυγει ας ψαξει αλλου,οποιος παλι γουσταρει φαση σαν και την από πανω δηλαδή πολύ μπλα μπλα παραλληλα με το σεξ τοτε ας δοκιμασει.Εγω δεν μπορω να πω ότι χαλαστηκα αλλα πιθανον δεν θα ξανατιμηθει..
Υ.Γ Κατι σχετικα ασημαντο αλλα το αναφερω δεν αφερεσαι το μπουστακι που φοραγε παρα μονο το στρινγκ.
Καλες γιορτες!!!
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2014
Η κοπέλα που πήρες είναι η γνωστή,παλαιά στο Μεταξουργείο,Λουμινίτσα.
D
Dude007
22 Δεκεμβρίου, 2014
Ομολογω ότι αυτό δεν το γνωριζα αν και σαν ονομα κατι μου λεει...νομιζω επαιζε σε καποια αλλα σπιτια παλαιοτερα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2