Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στον παρόν οίκο που άνοιξε ξανά μετά απο μεγάλη περίοδο που ήταν κλειστός, απο τις 2 κοπέλες που δούλευαν εχθές το απόγευμα, την Μαρία και την Ιωάννα επέλεξα να περάσω με την πρώτη.Η Μαρία, όπως αμέσως διαπίστωσα όταν την είδα, και μέσα στο δωμάτιο μου το επεβεβαίωσε και η ίδια, είναι γνωστή σε κάποιους απο εσάς ως Ντιάνα και έχει εργαστεί στο στουντέλο της Ιωαννίνων 3Α και στο ισόγειο μπουρδέλο της Κωνσταντινουπόλεως 166 ένα φεγγάρι.Μάλιστα για το Ιωαννίνων 3Α είχα ανεβάσει και κριτική με τίτλο "Λευκή και μαλακή σάρκα!" την οποία όποιος ενδιαφέρεται για να κάνει καλύτερη σύγκριση μπορεί να την διαβάσει και αυτήν συμπληρωματικά.
Για όποιον δεν γνωρίζει την Ντιάνα, πρόκειται για μιλφ Ρωσίδα γύρω στα 45, με λευκό και χαλαρό δέρμα,βυζιά τριάρια μαλακά και κρεμαστά, με μακριά ξανθά μαλλιά που ίσως είναι και περούκα με κάποια επιφύλαξη πάντα,κανονικών κιλών και πρόσωπο ξερακιανό με στίγματα.Η κοπέλα απο την περίοδο της πρώτης επίσκεψης μου μέχρι σήμερα έχει "σπάσει" περισσότερο και αυτό μάλλον ωφείλεται πέραν της φθοράς του χρόνου, μάλλον και στην κακή ποιότητα της ζωής.Ωστόσο όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί και απο τον προηγούμενο συναγωνιστή κρατάει ακόμα κάποια πρόδηλα χαρακτηριστικά που μαρτυρούν ότι στα νιάτα της υπήρξε μια πολύ όμορφη κοπέλα μιας και σήμερα ακόμα δεν περνάει τελείως απαρατήρητη.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει στο μικρό και βρώμικο δωμάτιο, με τα βρώμικα σεντόνια στο κρεββάτι όπου και την υποδέχθηκα αγκαλιάζοντας το αλαβάστρινο κορμί της σε θερμό καλοσώρισμα.Της είπα ασφαλώς ότι την γνωρίζω και απο το άλλο μαγαζί που δούλευε και το παραδέχθηκε.Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η κοπέλα αφαίρεσε το εσώρουχο της και ανέβασε το σουτιέν της επάνω για να ξεπροβάλει τα στήθη της αλλά χωρίς να το αφαιρέσει.Ξάπλωσε στο πλάι μου και πήρε το πέος μου στο στόμα της σε ένα δειλό τσιμπούκι σχετικά ρηχό με την χρήση χεριού. Εγώ χάιδευα το σώμα της και το χέρι μου χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια της τρίβοντας το γατάκι της το οποίο και ήταν σχετικά αξύριστο μιας και μπορούσα να αισθανθώ τις τρίχες της.Ανά διαστήματα έβαζα και απαλά τον αντίχειρα μου στον κώλο της.Κατόπιν προτροπής μου αφαίρεσε το χέρι της στο τσιμπούκι και η αίσθηση βελτιώθηκε.Σε προτροπή μου να περιποιηθεί και τις μπάλες δεν αρνήθηκε, αλλά δεν το έκανε με τόση μαεστρία όπως στο στουντέλο αλλά πιο φειδωλά, επιλέγοντας ένα σταθερό σημείο και λείχοντας το και ρουφώντας το απαλά με την γλώσσα της.
Την τοποθέτησα σε στάση 69 όπου και μπόρεσα να γευτώ λιγάκι το τριχωτό της γατάκι αλλά δεν μείναμε πολύ σε αυτή την στάση γιατί μόνη της η κοπέλα είπε να περάσουμε στο σεξ μιας και όπως φαινόταν ήταν βιαστική με τον χρόνο εν αντιθέση με το στουντέλο που ήταν και πιο χαλαρή.
Πέρασε προφυλακτικό και της είπα να καβαλήσει απο πάνω όπου αρχικά κουνιώταν αυτή και έπειτα την σταθεροποίησα εγώ για να αναλάβω δράση.Τα μαλακά και κρεμαστά βυζιά της με κάβλωσαν έτσι όπως τραμπαλίζοταν πέρα δώθε σαν ώριμες καμπανούλες (είδος αχλαδιού).Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να τα ρουφήξω και αυτά.
Αλλαγή στάσης σε πισοκωλητό όπου και κάρφωνα δυνατά πασπατεύωντας την πάλευκη κωλάρα της αλλά και το μουνάκι της απο κάτω.Η κοπέλα σε αυτήν την στάση μου έλεγε να χύσω και ο παράγοντας χρόνος μπήκε ξανά στην μέση.
Ένα γρήγορο γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου και δεν μείναμε πολύ γιατί ήθελα να αξιοποιήσω πιο δημιουργικά τον λίγο εναπομείναντα χρόνο.Αφαίρεσα την καπότα ξάπλωσα και της είπα να ρουφήξει το κοντάρι μου,μαλάζοντας απαλά τα αρχίδια μου με τα χέρια της. Στην συνέχεια τον έπαιζα στο στόμα της ενώ αυτή τον έγλειφε σαν πάγωτο και όταν η ώρα πλησίασε τον έβαλε στο στόμα της και τα πήρε υπομονετικά μέχρι τελευταία σταγόνα,φτύνοντας τα στον νιπτήρα.
Συνοψίζοντας για όποιον μπορεί να υποστηρίξει τις άθλιες συνθήκες αυτού του σπιτιού μπορεί να περάσει καλά στην τιμή των δέκα εύρω μιας και παρέχεται και εκτόνωση στο στόμα στην τιμή αυτή. Η Μαρία, πρώην Ντιάνα κατά τα άλλα είναι αρκετά καλή κοπέλα και ευγενική με τον πελάτη αν της φερθεί και αυτός καλά, αν και λίγο πιο βιαστική πλέον με τον χρόνο λόγω τιμής και σπιτιού.Για όσους τους κάνει κλικ, την προτείνω για μία γνωριμία οι άλλοι απλά ας προσπεράσουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού