Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348303
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
απογευματακι κυριακης και ειπα να περασω για καθιερωμενη μηνιαια συντηρηση με την Αλιονα που την γνωριζω χρονια τωρα απο τοτε που ξεκινησε.τα λογια για το σπεσιαλ προσον της αλιονας που το γνωριζετε πολλοι ειναι πλεον περιτα.Ετσι λοιπον δινω το το 20ευρω στην τσατσα με το πονηρο βλεμα που κινει την περιεργεια για ανωμαλιες και μετα απο λιγο κανα δυο πελατες καλα τον δευτερο τον στραγγιξε αμεσα.Eρχεται λοιπον η αλιονα τα λεμε λιγο ενω εχει πεσει επανω μου φερνοντας τα βυζια στα μουτρα μου στη συνεχεια μου κανει ενα ισπανικο αλλα με εμενα απο πανω ωστε αφου ο πουτσος μου περναγε αναμεσα απο τα βυζια της να τον παιρνει στο στομα αλλα με καποτα καθως ειμαι πιο παραδοσιακος και γενικοτερα αποφευγω τα ακαποτα τσιμπουκια παρα τις παροτρυνσεις της Αλιονας για ακαποτο λεγοντας μου οτι ειναι βασσιλισα στο τσιμπουκι καποια φορα ειχα το θρασος να την πειραξω και της πω οτι δεν ξερει αυτο ηταν ιεροσυλια αφου μου ειπε οτι κανει καλιτερο τσιμπουκι παρα σεξ.εγω προτιμησα για αλλη μια φορα σεξ βαζοντας την κατω και σκιζοντας το μουνι της με τα μουνοχειλα της να παιζουν οπως το λυρι του κοκορα μεσα εξω κατα τη διαρκεια του σεξ απεφυγα μερικα γλωσσοφιλα της μερικα ομως πανω στην καυλα οχι ενταξει μετα το τελος πλυσιμο,γενικοτερα η Αλιονα πλενεται μετα απο καθε καταθεση σπερματος στο στομα της.Αφου τελειωσα με την αλιονα να εχει μια πολυ καλη συμετοχη τα ειπαμε λιγο και αποχωρησε.ηταν αλλη μια κλασικη συνηθισμενη καταθεση σε μια μιλφο προς γκιλφ που εχει κανει συμαχια με τον χρονο και μενει αναλοιωτη στο χρονο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού