Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186564
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επισκεψη στο 44 δεξι υπερυψωμενο ισογειο της Ιασωνος.Παρουσιαστηκε η Σονια η γνωστη ξανθια Αλβανιδα μιλφ με τις βυζαρες και το χυμωδες σωμα.Ηθελα να περασω μαζι της αν και ηξερα ότι τα δωματια μεσα είναι χαλια.Ετσι και εγινε εδωσα το δεκαρικο και μπηκα στο πρωτο δωματιο του διαδρομου.Μικρο με την κλασικη μποχα να φτανει στα ρουθούνια μου μολις μπηκα.Γενικα σαν χωρος είναι χαλι μαυρο.Τεσπα αφου γδυθηκα ξαπλωσα και περιμενα την Σονια.Ηρθε μεσα κεφατη και χαμογελαστη όπως παντα και αφου αφαιρεσε το στριγκακι της ηρθε πανω μου και αρχισε να με γλειφει στο κορμι,στα αυτια κλπ .Μετα με σχεδόν σηκωμενο μοριο εκανε μια ισπανικη με τις βυζαρες της γρηγορη σε ταχυτητα.Γενικως ολες της οι κινησεις είναι σε γρηγορο ρυθμο.Κατοπιν βαζει καποτα και ξεκιναει πιπα η οποια ηταν με δοντι και διαρκειας 2-3 λεπτων.Πρωτη σταση ανεβαινει από μονη της πανω μου και αρχιζει να κοπανιέται με μεγαλη ταχυτητα πανω στο καβλι μου για 2 λεπτα σιγουρα χωρις να δειχνει σημαδια κόπωσης.Μετα από μονη της μου στηνεται στα τέσσερα και αρχιζω να την καρφωνω δυνατα εως πολύ δυνατα ακολουθώντας και γω το τεμπο της μεχρι να χυσω.Με ευχαριστησε και εφυγε.
Γενικως ένα γαμησι pse φασης καθως η συγκεκριμενη είναι τετοιο στυλ αλλα παραλληλα σε γρηγορο ρυθμο που δεν σου αφηνει πολλα περιθωρια να παρεις τον αγωνα πανω σου και να κανονισεις τον ρυθμο.Για οποιον θελει ένα γαμησακι των 7-8 λεπτων με ενταση και γρηγορο ρυθμο και δεν πτοείται απ τον χωρο προτείνεται,για τους πιο gfαδες ας ψαξουν αλλου...
Γενικως ένα γαμησι pse φασης καθως η συγκεκριμενη είναι τετοιο στυλ αλλα παραλληλα σε γρηγορο ρυθμο που δεν σου αφηνει πολλα περιθωρια να παρεις τον αγωνα πανω σου και να κανονισεις τον ρυθμο.Για οποιον θελει ένα γαμησακι των 7-8 λεπτων με ενταση και γρηγορο ρυθμο και δεν πτοείται απ τον χωρο προτείνεται,για τους πιο gfαδες ας ψαξουν αλλου...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού