Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 241 10
Μπουρδέλα
258895
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επισκεψη σημερα οπου στο σαλονι βγηκε η αννα ,μια ξανθια κοπελα με πολύ ωραιο σωμα και μετριο προσωπο και αν και ειχε προγηγηθει καταθεση πριν 15 λεπτα εδωσα το εικοσαρικο αφου η αληθεια είναι ότι στο σαλονι αφηνε πολλες υποσχεσεις για μεσα.Αφου ρωτησα τα ονομα της μου ειπε ότι είναι μιση από τσεχια και μιση από μυτιληνη,και ξεκινησε μ ένα πολύ καλο στοματικο με αναστεναγμους τα οποιο με υποχρεωσε να βαλω το χερι μου στο μουνακι της και να την τριβω σιγα σιγα.Μετα από λιγο εβγαλε το κιλοτακι της χωρις να σταματα να με γλειφει και πηγιαινοντας από πισω της ορθιος και αυτή γονατιστη στο κρεβατι στα τεσσερα ξεκινησαμε να πηδιομαστε βλεποντας και οι δυο τα προσωπα μας και τα κορμια μας στον καθρεφτη από τον οποιο απεχαμε μισο μετρο.Σιγα σιγα αρχιζε να κατεβαζει τα ποδια της και εγω ηρθα μπρουμητα από πανω της εχοντας φτασει πια ν αγγιζουμε με τα χερια μας τον καθρεφτη,η ηδονη ηταν απεριγραπτη και η ικανοποιηση στα προσωπα μας καθως κοιτιομασταν εκδηλη.Κατοπιν αλλαξαμε σταση αφου ηρθα εγω από πανω λεγοντας μου οτι της αρεσει που κανουμε ερωτα και όχι σεξ,υστερα την εφερα πλαγια συνεχιζοντας γονατιστος λεγοντας μου ότι είναι η πρωτη φορα που τα κανει αυτά σε πελατη,στο τελος ηρθαμε και οι δυο πλαγια με τα κορμια αγκαλασμενα και την αννα να μου λεει ότι είναι ετοιμη να χυσει,ακουγοντας το συνεχισα με περισσοτερο ζηλο μεχρι τη στιγμη που εχυσα ....τελειωνοντας μου ειπε …μωρο μου εχυσα μαζι σου,σιγουρα μια πολύ καλη στιγμη σημερα στη φυλης
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2008
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού