Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 141 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη πριν λίγο στο εν λόγω σπιτάκι, για την ακρίβεια το διπλα μαγαζι ηταν κλειστό, την Κλαούντια την ειχα δει το πρωι, την ξανα ειδα τωρα και μου ελεγε να μπω, με εβαλε σε σκεψη, λεω στον υπηρέτη πως παω να δω και τα αλλα και θα ερθω αν ειναι ... στην περιοχη δεν επαιζε κατι αξιολογο για μενα και ετσι επιστρεφω στο μαγαζι, δινω το μπλε εισιτηριο και μπαινω στο δωματιο. Νομιζω ( κατα 80%) ο τσατσος ανακοινωσε 69.

Η εισοδος της με βρισκει σχεδον ετοιμο να πλένω τα χερια μου στο νιπτηρα.

Κλαουντια: κοντούλα, μελαχρινή, με βλαχορουμανικη φατσα, μετριο προς μικρο βυζι με μεγαλες ρογες σκουροχρωμες, κωλαρα μεγαλη, 23 ετών.

ξαπλώνει στο κρεβάτι και περιμενει, ΄΄πεφτω'' κι εγω διπλα της και αρχιζουμε την κουβεντα, αν ΄΄ εχεις κοπελα?'' '' γιατι οχι ?'' ενω παραλληλα θυλαζα την αριστερη της ρογα η οποια ανταποκριθηκε, παραλληλα εκεινη με πιπίλαγε στον λαιμό ενω το μενου ειχε και φιλια στο στομα, τριβομουν στο μπουτι της ωσπου μετα απο 2 λεπτα στο ετσι μου λεει για στοματικο.

Αντικρίζει το ξυπνιο εργαλειο μου και το εκθειασε, ενω μου περναγε καποτα και με κοιτουσε με πονηρο χαμογελο, δεν μπορουσα να περιμενω και της λεω να ξεκινησει. Το τσιμπουκι ειχε εμφαση στο κεφαλι δεν ηταν κατι σπουδαιο. Συνεχεια της ειπα για 69 που ανακοινωσε ο τσατσος αλλα δεν εκανε, και δεν επεμενα γιατι δεν ηθελα να ξενερωσω.

Επομενη σταση ιεραποστολικο, μου ειπε να γαμησω σιγα- σιγα γιατι ποναει εχει και babe οπως ειπε. Τα ποδια της δεν μου επετρεπαν να μπω ολος μεσα οσο μπορεσα την γαμαγα ενω συνεχεια μου ελεγε για να κανω πιο σιγα. Παραλληλα εγλυφα τις καυλωτικες ρογες της ενω την χαιδευα στο προσωπο, το ιδιο ανταπεδιδε και εκεινη χαιδευοντας τις λιγοστες τριχες προσωπου. Συνεχεια την παροτρυνα να την γαμησω στα τεσσερα, ενω μου ελεγε πως ηθελε να μεινουμε στο ετσι. Μετα απο πολλα πολλα ηρθε στα τεσσερα.
Μου ειπε σιγα σιγα και πως αν την παρω δυνατα θα φυγει ΜαλακίαΜαλακία αρχιζω χαλαρα ενω στο τελος οταν πηγα να ολοκληρωσω την αρχιζω λιγο δυνατα για να τελειωσω, πονεσε λιγο αλλα τι να κανω δεν γινόταν αλλιως.

Συνεχεια κατσαμε λιγο στο κρεβατι, αν ολα πηγαν καλα, με κοιτουσε ενω καθοταν στα γονατα και τα ματια της ηταν υγρα σαν αλλο κουταβι που ζητα το φαϊ του απο τον αφεντη. Μεχρι να ντυθει η κοπελα καναμε μια κουβεντουλα μου ειπε πως εχει παιδακι 2 ετων.
Βγαινω απο το δωματιο με χαιρετανε τσατσος και κοπελα απο το κουζινακι και φευγω για σπιτι.

Αυτα ... λογικα στο μελλον θα την παρω ξανα για να δω και μια δευτερη φορα, σημειωτεον δουλευε διπλη βαρδια με ό,τι κι αν συνεπαγεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Υπηρεσίες
Roumanolagnos1313
Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
128
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2014
Φόλα μικρέ...τόσες μουνάρες Φωκαίας & Φυλής....και πήγες σε αυτήν...Money Mouth

Πάλι καλά,που σου έσκασε γλωσσόφιλα...ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
02 Δεκεμβρίου, 2014
Εξ αρχης ημουν μεταξυ, Λαβινιας, Πατρισιας και Εστελ, για τις περιπτωσεις (1) και (3) και ειδικα για την περιπτωση που ηθελα, δηλαδη την (1), λόγω αρνητικών σχολιασμών με απέτρεψαν παρα το καυλωτικο της τυπακι, οσο αναφορα την περιπτωση (2) δεν ημουν σιγουρος για το αποτελεσμα καθως στο σαλονι ειναι αρκετα κρυα. Εν τελει στο μυαλο μου μπηκε η περιπτωση της Ξενιας σε περιπτωση που το Χωματιανου 11Α ηταν ανοιχτο, για κακη τυχη μου δεν ηταν και ετσι μετα απο τσαρκα στην περιοχη της Λιοσιων, επέλεξα αυτο το κοριτσι ... στην επομενη επιστροφή θα επικεντρωθώ σε γνωστες στο ευρυ κοινο κορασιδες, με συγκεκριμένες περιπτώσεις μπουρδελων της Φυλης και ισως στουντιοκοριτσων με θητεια στο Αμνεζια ( ξανθιες ή κοκκινομαλλες) Χαμόγελο
16 Φεβρουαρίου, 2015
Έχει παιδί αυτή η μικρή κορασίδα? πως με κουλόνει αυτό ..θα πάω να γαμισω μια πραγματική μιλφ και ας ειναι μεγάλη φολαΝαι!Ναι!ΈρωταςΝαι!
Α
αεκαρα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3