Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348411
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
επίσκεψη στην Αλιόνα για ενα καθαρο ξεμπούκωμα σωληνωσεων μετα απο 7 μερες γενικης απραξιας. ωρα περιπου 7 αρκετα ατομα στο σαλονι και 2 τυποι μεσα στα δωματια, διχως να χασω χρονο και σειρα απο καποιον που ενδεχομενως να ηθελε να μπει, με μια αφοπλιστικη ερωτηση σιγουριας και εμπειριας προς την τσατσα "η αλιονα δουλευει?" μπηκα καρφι στο τελευταιο διαθεσιμο δωματιο. αφου πλενομαι πολυ καλα τρεις φορες να φυγει ολη η χαρακτηριστικη αισθηση πουτσιλας απο το πρωι που εκανα το μπανιο μου πριν παω δουλεια ξαπλωνω και αναμενω περι τα 30 λεπτα.
η αλιονα ερχεται με μεγαλη χαρη και ναζι και αναγνωριζοντας με με καλοσωρισε γλυκα με ενα φιλι στα @@ της ανεφερα εξαρχης οτι ειμαι κομματια και δεν εχω ορεξη για γαμησι και οτι θα θελα τελειωτικο στο στοματακι της χωρις αλλα πολλά πολλά. το δεχτηκε αμεσως και ξεκινησε τον αγωνα, μετα απο 10 λεπτα ασφυξιας του πεους μου εις τη στοματικη της κοιλοτητα με ενα προγραμμα που περιελαμανε απο deepthroat, καραμέλωμα και αισθησιακο γλυψιμο πουτσοκεφαλης κατέθεσα βαθεια μεσα στο στοματακι της με υποψια να καταπιε μερικα διοτι η απραξια και οι κάυλες χτυπαγανε κοκκινο. πολυ λιγο social πλυσιμο πεους στο νυπτηρα με AVA και ενδοξη αποχωρηση.
10 στο παρκινγκ λογω μηχανης
η αλιονα ερχεται με μεγαλη χαρη και ναζι και αναγνωριζοντας με με καλοσωρισε γλυκα με ενα φιλι στα @@ της ανεφερα εξαρχης οτι ειμαι κομματια και δεν εχω ορεξη για γαμησι και οτι θα θελα τελειωτικο στο στοματακι της χωρις αλλα πολλά πολλά. το δεχτηκε αμεσως και ξεκινησε τον αγωνα, μετα απο 10 λεπτα ασφυξιας του πεους μου εις τη στοματικη της κοιλοτητα με ενα προγραμμα που περιελαμανε απο deepthroat, καραμέλωμα και αισθησιακο γλυψιμο πουτσοκεφαλης κατέθεσα βαθεια μεσα στο στοματακι της με υποψια να καταπιε μερικα διοτι η απραξια και οι κάυλες χτυπαγανε κοκκινο. πολυ λιγο social πλυσιμο πεους στο νυπτηρα με AVA και ενδοξη αποχωρηση.
10 στο παρκινγκ λογω μηχανης
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού