Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 141 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μεταμεσονύκτια εξόρμηση και με έντονη διάθεση περιπέτειας, κατευθύνθηκα στο εν λόγω ίδρυμα. Η αλήθεια είναι οτι κατέληξα εκεί τυχαία και χωρίς να έχω κοιτάξει τις "σημειώσεις" μου νωρίτερα. Καθώς λοιπόν ανέβηκα τα λιγοστά σκαλάκια, με υποδέχθηκε στο σαλονάκι ένας ευγενικός αλλοδαπός κυριούλης, που σαν απάντηση της "καλημέρας" μου, είχε να δηλώσει οτι η κοπέλα κάνει μόνο απλό πρόγραμμα.
Εντάξει του λέω και εγώ, ας τη δούμε πρώτα.
Τότε εμφανίστηκε και η νεαρά, η οποία με γέμισε αρκετές προσδοκίες, καθώς απο εμφάνιση ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα.
Αδύαντο κοριτσάκι με καρέ μαλλί, μικρά ματάκια, μικρά βυζάκια, piercing στην γλώσσα, δροσερό δερματάκι...
Ωραία λέω και εγώ, πάμε να σκοράσρουμε..
Επικυρώνω το εισιτήριό μου στον εισπράκτορα και μπαίνω στο δωμάτιο όπου αρχίζω να ξεντύνομαι. Σε δύο περίπου λεπτά μπαίνει και η κοπελίτσα και πριν προλάβω να σηκωθώ απο το κρεβάτι, έχει αφαιρέσει, μόνο το στριγκάκι της και έχει τεντώσει τόσο πολύ ένα προφυλακτικό που κρατούσε ανοικτό στο χέρι της και μου το πέρναγε στο κοιμισμένο μου όργανο...
Μάλλον πέρασε τη πούτσα μου για γραμματόσημο, γιατί αφού μου την έγλειψε για κάποια δευτερόλεπτα, γυρνάει και μου λέει για πισωκολλητό.
Προσπαθώ και εγώ ο άμοιρος να μπω, αλλά που...
Γυρνάει τότε και μου αρχίζει να μου βαράει μαλακία με τέτοια δύναμη που ένοιωθα να μου ξεκολάνε τα σφραγίσματα. Της λέω αγάπη μου πιο σιγά γιατί δε κρατάς γουδοχέρι, πούτσα κρατάς...
Τίποτα εκείνη. Της λέω, θές να προσπαθήσεις λίγο πιο ήρεμα με ένα τσιμπουκάκι? και μου απαντάει οτι εφόσον μπήκε το προφυλακτικό μέσα της, δε το ξαναβάζει στο στόμα της.
Αυτό ήταν.. Τη σταματάω και της λέω να "ντυθεί" και να φύγει γιατί με υποχρέωσε. Εκείνη σε κλάσματα του δευτερολέπτου, είχε ήδη ξαναβάλει το στριγκάκι της και βρισκόταν ήδη στην έξοδο.
Δεν είπα τίποτα στον κυριούλη γιατί δε θα είχε κανένα νόημα και την έκανα με ελαφρά, σκεπτόμενος οτι με το 20κακι θα μπορούσα να είχα παίξει ένα ωραιότατο τζόκερ και ποιός ξέρει!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2014
Δηλαδη φολααααααααααα.Μακρυα συναγωνιστες!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1