Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 569 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη απόγευμα στις 17.30. Σήμερα η επίσκεψη έγινε αποκλειστικά γι αυτήν. Την είχα δει τις προηγούμενες μέρες να σαλονάρει γυμνή και να λικνίζει το κορμί της στον στύλο και μου είχε καρφωθεί να περάσω ξανά μαζί της.Την είχα πάρει πρώτη φορά πέρσι τον Δεκέμβρη όταν δούλευε σαν Αλέξια στο Κολωνού 15(http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B9%CE%B1/listingid:7576/#jr_review_40974 ).

Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια μελαχρινή κοπέλα 20 χρονών απο την Ρουμανία , ψηλόλιγνη με 3.5άρες φυσικές υπέροχες βυζάρες . Στο σαλόνι περίμενε κόσμος και είχε και δύο δωμάτια. Εννοείτε ότι δεν πέρασα για τις καταπληκτικές υπηρεσίες της , ίσως κάποιοι μπορεί να διαφωνείτε αλλά το να γαμάς έναν τέτοιο μούναρο με μονό 20 ευρώ είναι καλά.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Κάνα 20λέπτο μετά ήρθε στο δωμάτιο. Πολύ χαμογελαστή και με διάθεση για κουβέντα. Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Την τράβηξα και την έφερα απο πάνω μου. Ασχολήθηκα αρκετή ώρα με τις βυζάρες της . Πέρασμα προφυλακτικού. Πίπα όχι κακή αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο , πάντως σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη φορά που την πήρα. Με ρώτησε πώς θέλω. Της είπα να ανέβει απο πάνω. Στην αρχή ανέβηκε απο πάνω μου με πολύ κλειστά τα πόδια και έκανε κάτι σαν βαθιά καθίσματα πάνω/κάτω στον πούτσο μου . Της είπα να χαλαρώσει και της έφτιαξα λίγο την στάση των ποδιών της. Την γάμαγα με τον δικό μου ρυθμό όπου σιγά σίγα ακολούθησε και αυτή , έτσι ελευθέρωσα τα χέρια μου και χούφτωνα τις βυζάρες της που πριν πήγαιναν πάνω κάτω αριστερά δεξιά και με τρέλαναν. Δεύτερη στάση την έστησα ανάσκελα στο κρεβάτι και με ελαφρώς λυγισμένα τα πόδια της μπήκα στο μουνάκι της και την γάμαγα , παρατηρούσα τα βυζιά της να κινούνται ανεξέλεγκτα λόγω του δυνατού και γρήγορου ρυθμού που την γάμαγα , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω , έσκυψα προς αυτήν και πιπιλώντας τις ρόγες της ήρθε και το τέλος.

Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο. Η Εστέλ είχε σαφώς καλή διάθεση και δεν βιάζεται. Απο την άλλη δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή. Όσοι θέλουν να γαμίσουν μια πολύ σέξι πιτσιρίκα με μόλις 20 ευρώ , η Εστελ είναι αυτό που ψάχνουν , όσοι ψάχνουν παπάδες κλπ ας μην περάσουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Εστέλ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.641
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού