Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τελευταίο σπίτι της βόλτας και μοιραίο. Έχοντας βγει σε αναζήτησης λεπτής κοπέλας είχα δει άλλα δύο στυλιάρια με στήθος 0 όμως η Σάρα έχει ένα μικρό καλοσχηματισμένο 1,5-2 στήθος το οποίο δείχνει μεγάλο στο λεπτό σωματάκι της.
Ξανθά κοντά μαλλιά λεπτά χαρακτηριστικά Ρουμάνα είπε.
Το δωμάτιο καθαρό μια και ήμουν ο πρώτος. Παρόλα αυτά άργησε να έρθει, μπήκε χαμογελαστή έβγαλε το στριγκάκι και άρχισε χειρομάλαξη λίγο απότομη αλλά την μαλάκωσε στην συνέχεια. Η ανόρθωση δεν άργησε οπότε φόρεσε καπότα και άρχισε πίπα μέτρια με λίγο χέρι. Καθισμένη κοντά μου άφηνε χάδια παντού χωρίς να ενοχλείται χωρίς να διευκολύνει.
Στην συνέχεια είπε "πάμε τώρα" και ξάπλωσε. Έτσι ξαπλωμένη την άρχισα στα χάδια παρατηρώντας τα πολύ μεγάλα χείλια του αιδοίου της. Η διείσδυση έγινε σιγά σιγά καθότι "κρύα" ακόμη πήρε όμως μία στάση κρατώντας την λεκάνη της σταθερή και λίγο ανορθωμένη με τα χέρια της την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος.
Συμμετοχή ανύπαρκτη. Αδιάφορο μου ήταν. Απλώς θώπευα λαίμαργα το στεγνό κορμάκι της και τα όμορφα στήθη της όσο διαρκούσε η συνουσία. Προς το τέλος αφού ένιωσα ότι χόρτασα χάδια πήρα και εγώ θέση "απογείωσης" διόρθωσα μέσα της ώστε να τελειώσω όπερ και εγένετο.
Έφυγε "σφαίρα" χαριζοντας μόνο ένα αδιάφορο χαμόγελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάρα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2014
Άννα την λένε φίλε...Μάλλον την μπέρδεψες με τη χοντρή,που βγαίναν μαζί...
Επρόκειτο για τρελή φόλα...
Διάβαζε κριτικές,γι'αυτό τις γράφουν οι συναγωνιστε...Γερο-μύστης
15 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

To είδα φίλε όταν το πόσταρα, ρώτησα μοντς πως να το αλλάξω. Οντως μπέρδεψα τα ονόματα με την άλλη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2