Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 73 10
Μπουρδέλα
100048
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπον παιδια σημερα η τυχη ηταν με το μερος μου. Ημουνα στην περιοχή για κατι δουλίτσες, τελείωσα νωρίς και λεω "δεν παω ναριξω μια ματια, μηπως και ηλθε τιποτα καλό?" γιατι στο συγκερκιμένο μαγαζί εχω περάσει στο παρελθον αρκετά καλα με την Βικυ, την Αθηνα που τωρα δεν υπαρχουν πια. Για καλη μου τύχη ηταν η Λιζα την οποία ειχα παρει πριν απο πολυ καιρό. Για οσους δεν την ξερουν είναι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Ελληνίαδ 40+, πληθωρική με μεγαλα βυζιά και φοβερή επιδερμιδα. Στο δωματιο,ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Γλυψιματα, τριψίματα,βογγητα, ακαποτο τσιμούπι.Μου ζητησε απο μονη της να της τρίψω το μο... Μετα ανέβηκα πάνω της και υστερα απο λίγη ώρα της λέω
"μωρο μου θα μου δώσεις το κολαράκι σου?". Χωρις δευτερη κουβέντα εκατσε στα 4 και με αφησε να το βάλω μονος μου στην σόυφρα της.Μετα απο λίγο τελέιωσα, και πιασαμε την κουβέντα. Μου είπε οτι για κάποιο καιρό θα έιναι μόνιμα πρωί μέχρι τις 14:30 εκτος απο Κυριακές. Σιγουρα θα ξαναπάω. Την προτείνω ανεπυφύλακτα σε οσους δεν την εχουν πάρει, και όσοι την ξέρουν ειναι ευκαιρία να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές.....
"μωρο μου θα μου δώσεις το κολαράκι σου?". Χωρις δευτερη κουβέντα εκατσε στα 4 και με αφησε να το βάλω μονος μου στην σόυφρα της.Μετα απο λίγο τελέιωσα, και πιασαμε την κουβέντα. Μου είπε οτι για κάποιο καιρό θα έιναι μόνιμα πρωί μέχρι τις 14:30 εκτος απο Κυριακές. Σιγουρα θα ξαναπάω. Την προτείνω ανεπυφύλακτα σε οσους δεν την εχουν πάρει, και όσοι την ξέρουν ειναι ευκαιρία να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές.....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού