Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 12.00. Ανέβηκα τα σκαλιά του οίκου και κάθισα στο σαλόνι. Η Πάολα δουλεύει, μου λέει η υπηρεσία αφού πρώτα με καλημέρισε , θα περάσεις. Έκανε την εμφάνιση της το γλυκό ζυμαράκι. Την Πάολα την είχα πρωτοπάρει πριν περίπου 5 χρόνια , έχει δουλέψει σε όλα τα 134άρια καθώς και Περγάμου 1.Τότε ήταν 19-20 χρονών άρα τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 25. Πρόκειται για ένα κοντούλικο πανέμορφο Βουλγαράκι με κανονικό σώμα ωραίο τουρλωτό κωλαράκι και βυζί 1(νούμερα χα χα χα). Το χαρακτηριστικό της η συχνές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της , αλλά και η αυξομείωση του σωματικού της βάρους , χωρίς βέβαια να ξεφεύγει ποτέ.
Σήμερα είχα πολύ όρεξη για να γλύψω μουνάκι και σε συνδυασμό το πώς με κοιτούσε με τα ματάκια της και μου χαμογελούσε , με έκανε να βγάλω τα λεφτά από την τσέπη για να πληρώσω και να περάσω.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Η Πάολα δεν άργησε να έρθει , με χαιρέτησε πολύ χαμηλόφωνα . Φορούσε μαύρο στρίνγκ και μαύρο κορσέ. Σηκώθηκα όρθιος και την πλησίασα , έσκυψα και άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και στα μικρά βυζάκια της. Την σήκωσα στην κυριολεξία με μία κίνηση και απαλά την τοποθέτησα ανάσκελα στο κέντρο του κρεβατιού. Έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω το καλοξυρισμένο και ευωδιαστό μουνάκι της. Την έγλυψα για αρκετή ώρα άλλα όχι και τελευταία, όσο την έγλυφα ασυναίσθητα μου ήρθε στο μυαλό ότι γλύφω βανίλια ή αλλιώς υποβρύχιο. Ξάπλωσα , ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου δίνει πεταχτά φιλάκια στον λαιμό στο στήθος και στην κοιλιά. Εγώ μάλαζα τα κωλομέρια της και με τα δάχτυλα μου έπαιζα το μουνάκι της.
Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα αρχικά με αρκετό χέρι το οποίο έβγαλε στην συνέχεια από μόνη της. Η πίπα της είναι μέτρια αλλά το προσπαθεί. Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 ώστε να συνεχίσω να την γλύφω. Κάτι που έκανε πολύ πρόθυμα , μιας και πριν που την έγλυψα έδειξε να το απολαμβάνει αρκετά.
Πρώτη στάση(έβαλε λίγη κρέμα) της είπα να ανέβει από πάνω , αφού την γάμησα λίγο στο κρεβάτι , σηκώθηκα όρθιος και την πήρα μαζί μου. Λίγο ξαφνιάστηκε λίγο γέλασε αλλά είπε ότι της άρεσε γιατί δεν της έχει ξανατύχει με πελάτη. Δεύτερη στάση την έστησα στα τέσσερα. Και καλό στήσιμο και υπέροχη θέα. Το καλό σε αυτή την στάση ότι σε κάποια φάση που σταμάτησα να την γαμάω , άρχισε να κουνάει την λεκάνη της μπρός πίσω στον πούτσο μου. Την άφησα για λίγο. Τρίτη στάση και τελευταία ιεραποστολικό , όπου κοιτάζοντας με κατευθείαν στα μάτια και δίνοντας μου μερικά πεταχτά φιλιά στα χείλη τελείωσα.
Δεν σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι και χουζούρευε ε με χαιρέτησε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από τέταρτο. Για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους κοριτσάκια που εγώ τα λέω ζυμαράκια και δεν την έχουν δοκιμάσει , αξίζει μια δοκιμή . Είναι δεκτική και ευχάριστη , δεν βιάζεται καθόλου. Η πίπα της είναι μέτρια και μέσα στα χρόνια δεν την έχει βελτιώσει. Όσοι θέλουν να γλύψουν το μουνάκι της ας της το πουν από πριν γιατί έρχεται στο δωμάτιο έχοντας βάλει κρέμα στο μουνάκι της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2014
ωραίος συναγωνιστή νεοσμυρνιώτη!

όμως δεν κατάλαβα κάτι Χμμμ;
σηκώθηκες την πήρες απ'το χέρι ,και την πήγες που ?
το ρωτάω γιατί η 3ηστάση σας βρήκε πάλι στο κρεβάτι Money Mouth
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1