Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη Ρωξάννα την είχα δει σε τσάρκες μου το τελευταίο καιρό αρκετές φορές αλλά δεν είχα περάσει...Είναι μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους,λευκή επιδερμίδα,μικρό στήθος αλλά ωραίο και γλυκό πρόσωπο...Να πω πως είναι και μικρή σε ηλικία γύρω στα 25...
Εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα μαύρο διχτυωτό που την κολάκευε αρκετά και την έκανε σέξυ.Επίσης αν θυμάμαι καλά εκείνη τη Πέμπτη το βράδυ είχε και λίγη κίνηση και στο σαλόνι ήμουν μόνος με αποτέλεσμα να μου κάνει ένα mini show με τα οπίσθιά της οπότε η απόφαση στο να περάσω ήταν μονόδρομος....

Πληρωμή του εικοσάρικου στην ευγενική υπηρεσία και είσοδος στο μέσα δωμάτιο του οίκου...Αφού αφαίρεσα τα ρούχα μου ξάπλωσα για να την περιμένω να ετοιμαστεί καλύτερα μίας και ήμουν ο πρώτος της πελάτης για την βάρδια που θα ακολουθούσε...

Μπήκε στο δωμάτιο αρκετά εύχαρη και αμέσως ξεκίνησε ένα στριπτίζ σηκώνοντας το διχτυωτό...Έφερε στο πρόσωπό μου το στήθος της και ξεκίνησα να το περιποιούμαι...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη ενός καλού,τυπικού στοματικού με λίγη χρήση χεριού αλλά με τέτοια στάση ώστε να μπορώ να παίζω λίγο με το γατάκι της...
Μικρή διακοπή για ένα σύντομο ισπανικό και έναρξη στο σεξ...
Πρώτη στάση με την Ρωξάννα από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό όπου το στήσιμό της ήταν πολύ καλό όπως και η συμμετοχή της.
Τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου με αληθοφανείς αναστεναγμούς και κάποια πεταχτά φιλιά στο λαιμό μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε δίπλα μου για λίγο ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και αποχώρησε καθώς το σαλόνι είχε γεμίσει....

Νομίζω πως η Ρωξάννα αποδείχτηκε αρκετά καλή μαζί μου και μπορώ να την προτείνω και σε άλλους συναγωνιστές,βέβαια κάποιοι που έχουν συνηθίσει άλλου τύπου υπηρεσίες δεν θα την επιλέξουν καθώς κάνει απλό πρόγραμμα...

Αυτά για την εμπειρία μου με τη Ρωξάννα τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 3 άλλα μέλη

Σχόλια