Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 113 10
Μπουρδέλα
148923
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Απόγευμα Πέμπτης "είχα τεράστια ανάγκη να καταθέσω", οπότε επισκεύτηκα το συγκεκριμένο οίκο, για να συναντήσω τη μελαχρινή Λάουρα, την οποία είχα δει σε παλαιότερη τσάρκα.Περίμενα για λίγο στο σαλόνι, για να επιβεβαιώσω, ότι πρόκειται για την κοπέλα που είχα δει κι έμαθα τα προγράμματά της (όλες οι στάσεις εκτός πρωκτικό).Εμφανίστηκε μετά από λίγο χαμογελαστή, φορώντας τα εσώρουχά της κι αφού πλήρωσα πέρασα στο δωμάτιο.Δεν άργησε να έρθει, έβγαλε τα εσώρουχά της, αποκαλύπτοντας το αδύνατο, αλλά όμορφο και σφιχτό κορμί της.Η Λάουρα είναι όμορφη, αδύνατη κοπέλα από τη Ρωσία (έτσι μου είπε), γύρω στα 20, με μικρό στήθος, αλλά μεγάλες ρόγες και σφιχτό και στητό κωλαράκι.
Πιάσαμε κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, ενώ ταυτόχρονα της χάϊδευα το κωλαράκι και το στήθος.Ξεκινήσαμε με φιλιά και χάδια στο λαιμό και στο στήθος.Μου έφερε τα στήθη της κοντά στο πρόσωπό μου και με ρώτησε : σου αρέσουν οι φραουλίτσες μου;Για να πω την αλήθεια, παρόλο το μικρό μέγεθός τους, είναι όμορφα.Οπότε, δεν έχασα την ευκαιρία να τα γλύψω αρκετά και να πιπιλίσω τις ρόγες τους.Ενώ με το χέρι μου εξερευνούσα το μουνάκι της, τρίβοντας την κλειτορίδα και τα παχιά μουνόχειλά της.Μου πέρασε προφυλακτικό κι άρχισε μια καλή πίπα, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, με πολύ καλό ρυθμό, η οποία έφερε σχετικά γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο σεξ αρκεστήκαμε σε δύο στάσεις.Πρώτα ιεραποστολικά, με τα πόδια της Λάουρας τελείως ανοιχτά, σε διάσταση, και μετά ενωμένα πίσω από τη μέση μου.Και μετά με τη Λάουρα στα τέσσερα, όπου μπορούσα να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο μεγάλο καθρέπτη, που υπάρχει απέναντι απ΄το κρεβάτι.Με την οποία επήλθε και το τέλος, αφού έπεσαν και μερικά μπατσάκια στο κωλαράκι της.
Σε γενικές γραμμές έχω να πω, ότι δεν έχω παράπονο απ΄τη συνάντησή μου με την Λάουρα.Τη συνιστώ σε όσους αρέσουν οι αδύνατες κοπέλες κι οι gfe συνευρέσεις.
Πιάσαμε κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, ενώ ταυτόχρονα της χάϊδευα το κωλαράκι και το στήθος.Ξεκινήσαμε με φιλιά και χάδια στο λαιμό και στο στήθος.Μου έφερε τα στήθη της κοντά στο πρόσωπό μου και με ρώτησε : σου αρέσουν οι φραουλίτσες μου;Για να πω την αλήθεια, παρόλο το μικρό μέγεθός τους, είναι όμορφα.Οπότε, δεν έχασα την ευκαιρία να τα γλύψω αρκετά και να πιπιλίσω τις ρόγες τους.Ενώ με το χέρι μου εξερευνούσα το μουνάκι της, τρίβοντας την κλειτορίδα και τα παχιά μουνόχειλά της.Μου πέρασε προφυλακτικό κι άρχισε μια καλή πίπα, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, με πολύ καλό ρυθμό, η οποία έφερε σχετικά γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο σεξ αρκεστήκαμε σε δύο στάσεις.Πρώτα ιεραποστολικά, με τα πόδια της Λάουρας τελείως ανοιχτά, σε διάσταση, και μετά ενωμένα πίσω από τη μέση μου.Και μετά με τη Λάουρα στα τέσσερα, όπου μπορούσα να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο μεγάλο καθρέπτη, που υπάρχει απέναντι απ΄το κρεβάτι.Με την οποία επήλθε και το τέλος, αφού έπεσαν και μερικά μπατσάκια στο κωλαράκι της.
Σε γενικές γραμμές έχω να πω, ότι δεν έχω παράπονο απ΄τη συνάντησή μου με την Λάουρα.Τη συνιστώ σε όσους αρέσουν οι αδύνατες κοπέλες κι οι gfe συνευρέσεις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2014
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2014
Είχα περάσει μαζί της κάποια μέρα το καλοκαίρι.Μου ζήτησε ευγενικά να μην την αγγίξω σε κάποια σημεία,γιατί είχε καεί από τον ήλιο στην παραλία!Είναι πράγματι μουνάρα,δεν αρνείται κάτι λογικό,είναι φιλική και προσηνής,δεν κάνει όμως το κάτι παραπάνω που θα κάνει τη διαφορά,και να σε κάνει να την επισκέπτεσαι με κειστά τα μάτια!Ίσως πρέπει να προγραμματίσω μια δεύτερη επίσκεψη για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Ε
Επιρρεπής
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1