Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη μεσημέρι στις 12.25. Αφού έκανα μια επιλεκτική βόλτα σε μερικά σπιτάκια της Κολωνού και της Ιάσωνος , όπου δεν βρήκα τις κοπέλες που έψαχνα ήρθα σε αυτόν τον οίκο που έχει καλές μιλφοεπιλογές(κυρίως σε υπηρεσίες). Σήμερα δούλευε η Φωτεινή με το προσωνύμιο Γκμόχ λόγω του πηγουνιού της , που φέρνει στον παλιό Πολωνό προπονητή και η Νικόλ .

Επέλεξα την Φωτεινή που έχω πάνω απο τέσσερα χρόνια να περάσω μαζί της. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο και μου ευχήθηκα να είναι στις καλές της μίας και αυτή είναι κυκλοθυμική και κάπως τρελάρα σαν την Μπάρμπορα(Φυλής 71, Φωκαίας 27 , Αδάνων 2).

Έκανα ένα φρεσκάρισμα στον νιπτήρα και την περίμενα. Δεν άργησε να έρθει. Μπήκε φουριόζα στο δωμάτιο και φωναχτά είπε τι κάνεις παιδαρά μου , είσαι έτοιμος. Σηκώθηκα όρθιος και αμέσως έκανα “επίθεση” στις βυζάρες της όπου τις χούφτωνα και ψιλοδάγκωνα τις ρόγες της. Άρχισε να με γλύφει απο ην κορυφή μέχρι τους αστραγάλους. Μου είπε να ξαπλώσω και ανέβηκε απο πάνω μου. Πήγα να χουφτώσω πάλι τις βυζάρες της , μου έπιασε τα χέρια και μου τα έβγαλε στο πλάι λέγοντας μου κάτσε , ηρέμησε μην κουράζεσαι θα τα κάνω όλα εγώ. Ασχολήθηκε πολύ ώρα με τις ρόγες μου και ύστερα γύρισε ανάποδα φέρνοντας την κωλάρα της μπροστά στο πρόσωπο μου. Με τις βυζάρες της άρχισε να μου κάνει ισπανικό ενώ εγώ έπαιζα με τις τρυπούλες της χωρίς να την γλύψω όμως μίας και σήμερα δεν είχα διάθεση. Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε μια πολύ καλή πίπα , βαθιά πολύ υγρή ενώ ανα διαστήματα σταματούσε και χτυπούσε τον πούτσο μου στα βυζιά της. Συνέχισε την πίπα χωρίς να βιάζεται ενώ άμα ήμουν έτοιμος να τελειώσω δεν θα με χάλαγε. Είχα αντοχές όμως.

Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με αυτή απο πάνω σε ανάποδο caw girl στην κυριολεξία να “κοπανιέται” πάνω στον πούτσο μου ενώ φώναζε και αναστέναζε. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ψευτοθεατρικο το θυμόμουν απο παλιά. Σηκώθηκε και στήθηκε απο μόνη της στα τέσσερα. Μπήκα μέσα της και την γάμαγα πολύ δυνατά ενώ αυτή με προέτρεψε να χτυπήσω τα κωλομάγουλα της. Συνέχισα να την γαμάω σε αυτή την στάση για κάνα 5λέπτο ακόμα πολύ έντονα μέχρι που ένιωσα να πόδια μου να κουράζονται. Την γύρισα ανάσκελα , έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στις βυζάρες της.

Σηκώθηκε πλύθηκε και όταν πλύθηκα και εγώ είδε ότι παρέμενα καυλωμένος. Με ρώτησε αν θέλω να περάσω πάλι παρτούζα αυτή την φορά μαζί με την Νικόλ , της απάντησα άλλη φορά.
Στο δωμάτιο έκατσα ένα γεμάτο δεκαπεντάλεπτο , η τσα σε κάποια στιγμή δεν χτύπησε την πόρτα αλλά ξερόβηξε(όταν βγήκα είδα ότι περίμεναν έξι άτομα σαλόνι), η Φωτεινή δεν βιάστηκε καθόλου έχει πολύ συμμετοχή μίας και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Οι υπηρεσίες της στο δεκαεύρω είνα vfm αρκεί να είναι στην μέρα της. Στο παρελθόν θυμάμαι μιά περίοδο που περνούσα συχνά μαζί της , με έδιωξε απο το δωμάτιο(μου έδωσε τα λεφτά πίσω)γιατί της έπιανα το στήθος και δεν ήθελε......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια