Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 129 10
Μπουρδέλα
120300
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μετα από πολύ καιρο και λογω μιας ψιλοδουλειας βρεθηκα στην συγκεκριμενη περιοχη και αφου ειχα διαβασει την κριτικη για ντουετο πηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Καλη η τσατσα εκανε τις συστασεις και αποφασησα να περασω. Μεγαλη ΜΑΛΑΚΙΑ.
Η μεγαλυτερη ξεπετα σε παρτουζα που εχω κανει στη ερωτικη μου ζωη.
Μπήκανε και οι δυο μαζι, αντε λεω ωραία, ξεκιναει μια αεροπιπα με λαστιχο η μια, καθεται δεξια μου η άλλη, μην πιανεις εδώ , όχι ετσι, αλλά πως?
Αλλαγη φρουρας στη πιπα καπως καλυτερα χωρις σκουφο, μου σηκωθηκε, μου ειχε μοστραρει και τις βυζάρες της η αλλη.
Στησιμο στα 4 μπηκα μεσα, αρχισαμε τα ''πιο σιγα, πιο μαλακά'' της λεω ασε να ερθει η άλλη.
Δηθεν κατι καυλοκουβεντες αχ βαχ και τι μεγαλη την εχεις και δεν μπορω ολη μεσα, μαλακιες
Παλι στα 4 με χίλια ζόρια τελείωσα.
Ενοιωσα πολύ μαλακας και εκλαψα τα 20€.
Ναι αυτά τα 20€.
Λυπάμαι που δεν είναι μεγάλη η κριτικη αλλα μου πήρε περισσοτερο χρόνο να την γράψω από οσο χρόνο πέρασα μαζί τους.
Αυτά!
Καλη η τσατσα εκανε τις συστασεις και αποφασησα να περασω. Μεγαλη ΜΑΛΑΚΙΑ.
Η μεγαλυτερη ξεπετα σε παρτουζα που εχω κανει στη ερωτικη μου ζωη.
Μπήκανε και οι δυο μαζι, αντε λεω ωραία, ξεκιναει μια αεροπιπα με λαστιχο η μια, καθεται δεξια μου η άλλη, μην πιανεις εδώ , όχι ετσι, αλλά πως?
Αλλαγη φρουρας στη πιπα καπως καλυτερα χωρις σκουφο, μου σηκωθηκε, μου ειχε μοστραρει και τις βυζάρες της η αλλη.
Στησιμο στα 4 μπηκα μεσα, αρχισαμε τα ''πιο σιγα, πιο μαλακά'' της λεω ασε να ερθει η άλλη.
Δηθεν κατι καυλοκουβεντες αχ βαχ και τι μεγαλη την εχεις και δεν μπορω ολη μεσα, μαλακιες
Παλι στα 4 με χίλια ζόρια τελείωσα.
Ενοιωσα πολύ μαλακας και εκλαψα τα 20€.
Ναι αυτά τα 20€.
Λυπάμαι που δεν είναι μεγάλη η κριτικη αλλα μου πήρε περισσοτερο χρόνο να την γράψω από οσο χρόνο πέρασα μαζί τους.
Αυτά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ναταλί
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού