Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 25 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπαινω στο 2ο σπιτακι σερρων μου ανοιγει η τσατσα την πορτα κ μ λεει εχουμε καινουργιο κοριτσι τα κανει ολα.απο τιμες φαρμακι ομως, 30 τ απλο ,40 γλυφομουνι,50 γυμνο τσιμπουκι και 100 ολα μαζι +κωλαρακι.Βγαινει η κορασιδα κ βλεπω ενα πιπινακι μικροκαμωμενο αδυνατο με μικρα τιτς αλλα λιγο μεγαλη μυτη.μ χαιρεταει ευγενικα κ μπαινει παλι στο δωματιο.εγω ειχα λεφτα πανω μου αλλα δν μ γεμισε το ματι και ετσι πηρα το απλο προγραμμα των 30 ευρω.Μπαινω μεσα κ μετα απο λιγο ανοιγει η πορτα κ μπαινει η στελλιτσα μ χαιρεταει κ με φιλαει στο μαγουλο.Αρχιζει να ξεντυνεται κ εγω βγαζω το μποξερακι ενω ο μικρος κωστακης ηδη ειχε γινει θηριο.μου περναει τ προφυλακτικο κ αρχιζει ενα ωραιο κ χαλαρο τσιμπουκακι π απολαυσα πολυ.Μετα της εγλειψα λιγο τα μικρα βυζακια ενω αυτη εβγαλε το στρινγκακι της κ την ειπα να ερθει απο πανω.Συνεχισαμε ετσι ωσπου μ λεει ελα εσυ απο πανω μ.Εγω προθυμος πεταγομαι ενω αυτη πλαγιαζει και της τον βαζω σε σταση ιεραποστολικη.Συνεχιζουμε ετσι ωσπου κουραζεται κ μ λεει ελα στα 4 μωρο μου να τελειωσουμε(γιατι ηδη ειχε μαζευτει κοσμος απεξω).Στηνεται αυτη στα τεσσερα και της τον βαζω κ καθως της τον χωνω ετσι τσεκαρω με το δαχτυλο μ την κωλοτρυπιδα της π φαινοταν αρκετα δουλεμενη με αποτελεσμα αυτη να τραβηξει το χερι κ να μου πει εει τι κανεις?δν πηρες τετοιο προγραμμα-Καλα με συγχωρεις την απανταω εγω.Συνεχιζω ετσι φορτσατος ωσπου τελειωσα με θεα το μικροκαμωμενο κωλαρακι της.Αυτη φευγοντας παλι με φιλησε κ ηταν ευγενικοτατη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Στέλλα
kostakis_ss
Σεβαστός
29
Πόντοι:
1.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2014
Καλα με συγχωρεις την απανταω εγω........χα,χα,χααααααααα......σαν τον Βλαση κ συ...''κλαιω'' ρε Κωστακη....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1