Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198185
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
μεσανυχτα τριτης 28ης προς29ης οκτωμβριου με την ωρα να εχει παει 01.15 φτανω μεταξι με ενα και μονο σκοπο να καταθεσω στην θρυλικη Αννα που εχει αφησει εποχη στην Κολωνου ετσι λοιπον φτανω στην κολωνου αραζω και η Αννα ειχε βγει στο παραθυρο ουτε να με περιμενε ετσι την χαιρεταω και της λεω ανεβαινω ετοιμασου γελαει πονηρα ελα μου λεει.Ανεβαινω με αγκαλιαζει και με οδηγει Δωματιο της δινω το10ευρακι και μετα απο λιγο ερχεται εμφανισιακα δεν εχει αλλαξει και πολυ εκτος απο το οτι εχει παχυνει λιγο αφου τα ειπαμε για λιγη ωρα μιας και δεν ειχε πολυ κοσμο μου ελεγε ποσο της ελειψε η Ελλαδα και ειδικα αυτη η περιοχη και αρχισε να περιποιειτε αφου με καβαλησε της φιλησα λιγο τα μικρα αλλα φυσικα βυζια και αυτη αρχισε να με πλακωνει στα γλωσσοφιλα ευτυχως μασαγε τσιχλα λιγο πριν οποτε η ανασα δεν ειχε τσιγαριλα στη συνεχεια την τοπθετω σε ιεραποστολικη σταση και μετα απο λιγη ωρα σφυροκοπηματος ενω η Αννα ειχε ανοιξει διαπλατα τις ποδαρες της το τελος δεν αργησε να ερθει σιγουρα εκατσα 15με 20λεπτα δωματιο αφου δεν ειχε και πολυ κοσμο χωρις να ενοχλησει η τσατσα.Ηταν μια καλη καταθεση με την Αννα που την ξερω καποια χρονια τωρα απο τοτε που πρωτοηρθε και δεν μιλαγε ουτε ελληνικα για μενα αποτελει στανταρακι εχω περασει απο ολες τις φασεις μαζι της δηλαδη καποτε την ειχα βαρεθει αλλα σιγουρα κατα την απουσια της μου ελιεψε ιδιαιτερα και την ειχα αναπολησει αρκετες φορες.Καλως ηρθες λοιπον Αννα πισω στον λαο σου ντοπιο και αλλοδαπο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2014
η αννα απο το 30α ειναι;
dleivas
29 Οκτωβρίου, 2014
ναι η Γνωστη αννα απο το 30Α ειναι τη βρισκεις συνηθως νυχτερινη βαρδια δεν ξερω αν δουλευει και απογευμα
E
erastis01
30 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δουλεύει φίλε erasti. Την πλήρωσα σήμερα.
Φανούρης Τζούρας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3