Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 45 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Αλίνα είναι μια 19χρονη Ρουμάνα που εργάζεται εναλλάξ εδώ και στο Φυλής 56. Είναι σχετικά ψηλή, αρκετά λεπτή, με λευκό δέρμα, μικρό αλλά στητό στήθος, μακριά ίσια καστανά μαλλιά και συμπαθητικό πρόσωπο. Προσωπικά μου αρέσει αυτό το στυλ. Μείον τα ολίγον αραιά δόντια της. Ομιλεί ολίγα ελληνικά και μέτρια Αγγλικά. Πιθανό να είναι μύωπας χωρίς να φορά γυαλιά/φακούς γιατί κοιτούσε λίγο περίεργα. Χαρακτηριστικό της (σε εμένα τουλάχιστο) η τσαχπίνικι συμπεριφορά της. Την πέτυχα σε πολύ καλή διάθεση, με όρεξη για αστειάκια, γελάκια, κουβεντούλα κλπ. Γενικά δείχνει να διασκεδάζει αυτό που κάνει και δεν το κάνει από ανάγκη, τουλάχιστον με εμένα έτσι έδειχνε. Κάνει απλό πρόγραμμα.
Δεκτική στα χάδια μου και μάλιστα με προέτρεπε για περισσότερα, γενικά είναι γλυκιά και άνετη κοπέλα. Πίπα μάλλον μέτρια, αν και έκανε κάποια καυλωτικά κόλπα και σίγουρα προσπαθούσε να με φτιάξει με το βλέμμα της. Στον αγώνα άνετη σε στάσεις, με χαρακτηριστικό ότι άλλοτε με πήγαινε πολύ γρήγορα (στο πισοκολλητό) και άλλοτε ήταν αργή και αισθησιακή (στο γελαδάρικο). Στην αρχή δεν φίλαγε, αλλά όταν μπήκα μέσα της άλλαξε συμπεριφορά και το επιζητούσε. Γενικά έκανε την πλάκα της στο γαμίσι θα έλεγα. Επιζητούσε και κολοσκάμπιλα (με άρχισε αυτή πρώτη) και την περιποιήθηκα ανάλογα. Στα συν και η άνεση στο χρόνο. Γενικά GFE φάση με ένα ωραίο φρέσκο, ζωηρό και άνετο πιπίνι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού