Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
απογευμα σαββατου και ειπα να περασω με την μυστηριωδη μιλφ Αννα που επεστρεψε εδω και λιγο καιρο μετα απο απουσια των καλοκαιρινων μηνων.Ετσι δινω το 20ευρω στην Ελληνιδα τσατσα και μετα απο λιγο ερχεται η Αννα λιγομιλητη οπως παντα την ρωτω πως τα περασε και δεν μου απαντησε απλα χαμογελασε απορω μαζι της ακομα δεν εχει μαθει να μιλαει ελληνικα εστω και λιγο ξεκιναει με καποια προκαταρκτικα χλιαρα και πολυ νωχελικα ενω η ανασα της μυριζε αλκοολ χερι στο μουνι δεν αφηνε οπως και παλιοτερα μετα προσπαθησε να μου κανει μια πιπα χωρις προφυλακτικο αλλα την στατησα γιατι ηταν μονοτονη και βαρετη.Την τοποθετω σε ιεραποστολικη σταση και αρχιζω ενα σφυροκοπημα με αρκετη δυσκολια γιατι δεν ανοιγε σωστα τα ποδια της αλλα προσπαθουσε να τα κλεισει εγω συνεχισα κανονικα ενω η Αννα ειχε μια εμφανη δυσφορια δειχνοντας πως δεν αντεχει τραβιοταν προς τα πισω με αποτελεσμα να χτυπησει λιγο το κεφαλι της στο κεφαλαρι του κρεβατιου σταματαω λιγο την ρωταω αν ειναι οκ και μου απαντησε με νοημα οτι ειναι ενταξει συνεχισα για λιγο ακομα και τελειωσα με δυσκολια αφου η Αννα εδειξε οτι δεν αντεχει το σφυροκοπημα και δεν εχει ιδιαιτερη διαθεση μαλλον δεν την παλευει.Κριμα παντως γιατι ειναι ωραια γυναικα και εχει πολυ καλο σωμα εμενα σημερα με απογοητευσε οριστικα δεν νομιζω να ξαναδοκιμασω μελλοντικα μαζι της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Τιμημένος
146
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού