Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κυριακη μεσημερι επειτα απο ενα δυνατο φαγοποτι και η λιμπιντο αρχισε να ανεβαινει σε ανησυχητικα επιπεδα!!!Επρεπε να παω επειγοντως για εξαερωση και ξεκινησα για ρομαντικη τσαρκα στο Μεταξι.
Εκει βρηκα καποια αξιολογα τεμαχια για τα δεδομενα της περιοχης,αλλα κατεληξα στο αριστερο μαγαζι με τον διαδρομο,σε μια παλια γνωριμη που αποτελει πλεον το μονο στανταρακι μου στην περιοχη.
Η Αλεξανδρα που ηταν παλια στο Ιασωνος 36.Αυτη η γυναικα με καυλωνει επικινδυνα μιας και μοιαζει στην σεξοβομβα των 80ς Βινα Ασικη.Ολοι οι πιτσιρικαδες τοτε που την βλεπαμε στις βιντεοταινιες σιγουρα εχουμε ριξει πολλες για παρτη της και μαλλον την ειχα απωθημενο χαχαχα!!!!Γλώσσα
Την πρωτη φορα που πηγα εφυγα για να γυρισω και τα αλλα μαγαζια και ξαναγυρισα μετα.Η Αλεξανδρα μετα μου ειπε οτι αναρωτηθηκε γιατι εφυγα!!!
Ετσι λοιπον δινω το δεκαρικο και δεν προλαβαινω να μπω να γδυθω,ανοιγει την πορτα και μπαινει αφνιδιαστικα λεγοντας μου ''Δεν μπορω να κρατηθω μωρο μου οταν σε βλεπω,εισαι ο πιο σεξυ ανδρας στην πιατσα,αυτο ελεγα και πριν στην υπηρεσια''!!!!!Ενω εγω προσπαθω να βγαλω το παντελονι ,αυτη μου εχει πεταξει τα βυζια στα μουτρα και με γλειφει στον λαιμο!!!!Με κοπο καταφερα να γδυθω,αφου μπηκε με αγριες διαθεσεις!!Αρχισα να την γλειφω κι εγω παντου και αυτη να μου λεει ''πω πω εχει πολλες καυλες''.Της λεω ''εσυ με καυλωνεις μωρο μου καθε φορα''.Οπως ειμαι ορθιος στην ακρη του κρεβατιου της τον πεταω στα μουτρα για να κανει το καθηκον της και αυτη γονατιζει περναει καποτα και αρχιζει μια πιπα με πολυ σαλιο και ηχητικα εφε λες και εχει να δει πουτσα πολυ καιρο!!!Καποια στιγμη τον εβαλε ολον στο στομα και λεω,τωρα θα τον καταπιει χαχαα.
Μετα το θεικο τσιμπουκι με ρωταει τι σταση θελω κι εγω την σπρωχνω οπως ειναι και πεφτω πανω της μεσα σε γελια,αρχιζοντας παλι τα γλειψηματα και βαζοντας τον στο μουνακι της,οπου παρολο που ειχε κρεμα η αισθηση ηταν καλη και παραλιγο να τελειωσω εκει.Την γυρισα για την τελικη ευθεια με θεα την κωλαρα της,οπου συχνα σταματαγα και την δαγκωνα στο λαιμο και στην πλατη.Αυτη εβγαζε βογγητα με γελια μαζι και το τελος ηρθε καπου εκει με εμενα να τρεμουν τα ποδια μου!!!Την καριολα με ξεζουμησε!!!!Σηκωθηκαμε και μου ειπε να μην χαθω,ειναι καθε πρωι εκει και οτι σε λιγο σχολαει και παει για ξεκουραση!!!!Τιμημενο δεκαρικο....αξιζει τον κοπο χυστες μου!!!!!!Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Billy7
Σπουδαίος
85
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula