Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 304 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Σαμπρινα ειναι μια νεαρη καστανοξανθη Ουκρανιδα με μακρια σγουρα μαλλια , αρκετα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μικρα στητα βυζακια και λιγο παχουλο σωμα κυριως στην περιφερεια.Φορουσε μαυρο καυλιαρικο κορσε και μαυρες ζαρτιερες.Ειχε βαφτει κιολας και εδειχνε πολυ καυλα! Θυμηθηκα καποιες καλες κριτικες που ειχε η κοπελα και αποφασισα να την γαμησω.Η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο.Πληρωσα και περασα στα πορνοενδοτερα.
Μετα απο μερικα λεπτα ηρθε η ανεκφραση Σαμπρινα.Ανταλαξαμε μερικες κουβεντες και η κοπελα καθισε διπλα μου.Αυτη μετα απο προτροπη μου αφαιρεσε τον κορσε και εγω της εγλυψα για λιγο τα μικρα βυζακια της.Μετα η κοπελα ξαπλωσε και ηθελε να παρει τον πουτσο μου ακαποτα αλλα εγω της ειπα να περασει προφυλακτικο.Αυτη ηθελε αμεσως να ξεκινησει την πιπα αλλα εγω της ειπα να μου κανει προκαταρκτικα.Αυτη μου ζητησε συγγνωμη και αρχισε να γλυφει το στηθος μου και την κοιλια μου αργα και αισθησιακα.Μετα κατεβηκε προς τα κατω και μου εγλυψε τα μπαλακια.Υστερα ξεκινησε μια αδιαφορη πιπα.Απλως ρουφουσε αργα το κεφαλι της πουτσας μου.Μου εκανε αρκετη ωρα πιπα.Υστερα εγω την ξαπλωσα ανασκελα και εγλυψα για λιγο το μουνακι της που εχει μεγαλα μουνιχειλα , οχι ομως υπερβολικα μεγαλα.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Αυτη δεν συμμετειχε καθολου.Ειχε γυρισει το κεφαλι λοξα και δεν με κοιτουσε! Φοβηθηκα μην στραμπουλιξει τον λαιμο της!Μετα απο προτροπη μου με κοιτουσε με το καυλιαρικο προσωπο της.Βαρεθηκα απο την απαθεια της και βγηκα απο μεσα της και της τον ξαναεχωσα στο στομα.Αυτη παλι εκανε μια αδιαφορη πιπα.Μετα την εστησα στα τεσσερα.Αυτη ειχε βαλει το μαξιλαρι κατω απο το κεφαλι της και ειχε ξαπλωσει χαμηλα.Αυτο που ονομαζουμε επιπλο.Παντως ωραια η θεα της κωλαρας της στα τεσσερα.Μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους.Την γαμουσα και της εριχνα σφαλιαρες στα κωλομερια.Παραλληλα την κοιτουσα απο τον καθρεπτη ενω αυτη εβγαζε καποια επιφωνηματα.Μετα απο μερικα λεπτα καταφερα να χυσω με δυσκολια στη μουναρα της.Η κοπελα ντυθηκε , ειχαμε λιγο social time για καποια ενδιαφεροντα θεματα η κοπελα αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , η κοπελα δεν εχει τον σωματοτυπο που εμενα μου αρεσει προσωπικα.Εχει ομως πολυ ομορφο προσωπο και για αυτο περασα μαζι της.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν εβγαλε απο μονη της τον κορσε και δεν ξεκινησε απο μονη της προκαταρκτικα.Ολα αυτα τα εκανε υστερα απο υποδειξη μου.Εχει σημασια οταν η ιεροδουλη τα κανει απο μονη της και οχι οταν της το πει ο πελατης.Η πιπα της ειναι αδιαφορη , τον καλο ειναι τουλαχιστον οτι κανει καραμελωμα.Στο κυριως σεξ δεν συμμετειχε καθολου.Ειναι δηλαδη μια απομακρη ιεροδουλη που κανει τυπικο γαμησι.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Χρονος παραμονης στο δωματιο περιπου 15 λεπτα.Σε γενικες γραμμες πιστευω τα αρνητικα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα , εγω δηλαση δεν εμεινα ευχαριστημενος.Ελπιζω να σας βοηθησα!
Υ.Σ. Παντως τωρα που ξαναδιαβασα ολες τις κριτικες της , οι περισσοτερες ειναι αρνητικες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2014
δεν αξιζει φιλε Devito μιλαμε για πολυ ξεπετα πραγματικα δεν κανει οποιος δοκιμασει απλα θα χασειενα 20ευρω που στις μερες μας βγαινει δυσκολα κριμα που εχασες τα φραγκα σου και εσυ
13 Οκτωβρίου, 2014
ειναι με τις ωρες τους και φυσικα πως βλεπουν τον αλλον ...

σ'αυτη ειχα παει πριν κανα μηνα 4 το πρωι , εχω πιει 10000000000 λιτρα αλκοολ απο τζιν βοτκες και οτι υπαρχει και με εχει στο δωματιο μιση ωρα και να μου λεει δεν φευγεις αν δεν με χυσεις
αφου δεν επαθα καρδια εκεινο το πρωι ...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2