Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...είναι άλλη μια συνεχόμενη νύχτα που μένω ξάγρυπνος μ'ένα ηδύποτο δημιούργημα του zweig στο χέρι να το πίνω αργά... ,αυτή τη φορά λοιπόν ήταν, το "γράμμα απο μια άγνωστη" το οποίο μου άφησε ένα παράξενο ρομαντικό αίσθημα, μετά την ολοκλήρωσή του ...
αυτή η ήπια ρομαντική συσσώρευση ντοπαμίνης αυξανόταν στάγδην, μέχρι που την επόμενη μέρα έφτασε να γίνει μια ένθερμη κατάσταση που επέβαλε την ευφοριστική άμβλυνσή της ,
μέσω της αποβολής λίγου σπέρματος και άρση της πίεσης εντός των διατεταμένων σπερμοκοιλοτήτων μου...
...οι "μπλέ" χαλάσανε κάποιες παρτουζιακές τάσεις μου , και έτσι κατέληξα στο πλησιέστερο του μετρό , τσαρδί.
ο κλήρος έτυχε στην Χρύσα , μια κοντούλα με ξανθό μαλλί και κάμποση συσσώρευση λίπους στο σαρκίο της , που προοριζόταν για λειχικο-απτική διέγερση...
...ήταν ευγενική και δεκτική στις ορμές μου , ψηλαφούσα αρπακτικά , απτικά τις γλουτιαίες και λειχικά τις μαστικές καμπύλες της , και κείνη μου ανταπάντησε με μια λυσσαλαία πεολειχική ενόρμηση, την οποία , άφησα για να την απολαύσει με την ησυχία της...
στη συνέχεια σκαρφάλωσε πάνω μου και συσπώταν , βγάζοντας απαλούς μηκυθμούς
ενώ οι παλάμες μου έσφιγγαν τους γλουτιαίους της σπρώχνοντας τη λεκάνη της πιο μέσα μου...
...στην επόμενη φάση , ξάπλωσε ύπτια , ασπάστηκα τα ριζομήρια της , έτριψα το πεοεντέριο μου στην κλειτορίδα της , το έχωσα στον κόλπο της και το έσπρωχνα με τη δράση κάποιων άγνωστων πυελικών μυώνων , ενώ η κοπέλα μου ψιθύριζε "γάμα με , γάμα με "...
όταν η πίεση ήταν η κατάλληλη , οι βολβο-ισχυο-σηρραγώδεις μύες εκπυρσοκρότησαν , το υγρό απεβλήθηκε απο μέσα μου , συμπαρασσύροντας και την ανάμνηση μου για την κοπέλα η οποία , αναμίχθηκε με τα υπόλοιπα βιολογικά απεκκρίματα που υπάρχουν στα μεταξένια πεζοδρόμια...
στη συνέχεια κάθησα σε μια καφετέρια , και απολάμβανα το μετασυνουσιακό υγρό μαζί με την καφεϊνη να γίνεται ιατροφιλοσοφική σκέψη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim