Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 84 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στο σκοτεινό σαλόνι η πόρνη Μαρία –μία εύχαρις σλάβα από βοριοανατολικά, με μαύρο, σπαστό μαλλί πιασμένο πίσω, παχύ πρόσωπο, πλούσιο στήθος, χοντρά βραχιόνια, φαρδιά μέση με προπετή κοιλια, αναλόγων διαστάσεων κώλο και κορμοειδή πόδια, μ' έναν σπίλο στον αριστερό μηρό ψηλά, που την είχα συναντήσει στα Κολωνού 48 και 53, όπως και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15– χαμογελούσε σ' έναν μελαψό συναγωνιστή, εποφθαλμιώντας το δεκαρικάκι που ίσως έκρυβε στην τσέπη του. Μόλις μπήκα, αμέσως έγινα το επίκεντρο της προσοχής της: «Καλημέρα! Τι κάνετε; Ελάτε να γίνουμε καλύτερα! Δύο κοπέλες, σούπερ σεξ...». Την εμφάνισή της έκανε κι η υπηρεσία: «Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, 69, ισπανικό, σιγά σιγά, να περάσετε υπέροχα!», ενώ πίσω της διέκρινα την κοντομαλλούσα ευτραφή 'Αντζελα, μια σλάβα απ' τον Νότο (Βουλγαρία), που δούλευε απέναντι στο 31, αλλά και στον όροφο της Κολοκυνθούς 38, όπως και στο Ιάσονος 27 παλιότερα. 'Εφυγα («Σε περιμένουμε!») για να επιστρέψω μετά από περίπου μία ώρα.
Τις βρήκα πάλι συγκεντρωμένες στο σαλόνι. Προσπαθούσαν να πείσουν έτερο αλλοδαπό να περάσει, μ' επιχειρήματα του τύπου: «'Εξω κάνει κρύο, καιρός για δύο...». 'Εγινα αντιληπτός ενώ ακόμα βρισκόμουν στην αυλή (η εξώπορτα άνοιξε απ' τον σκουρόχρωμο συναγωνιστή που αποχωρούσε), πρώτα απ' τη Μαρία: «Γύρισε το μωρό μου!» κι έπειτα απ' την τσατσά: «Γύρισε, γύρισε!», η οποία αυθωρεί ζήτησε να μάθει: «Ποια κοπελίτσα θα πάρεις;» Πλήρωσα για τη Μαρία –μιας και με την Αντζελα είχα περάσει όταν δούλευε Κολοκυνθούς.
Τα 2 μπροστινά δωμάτια ήταν άδεια. Μπήκα σε 'κείνο με τους καθρέφτες. Η Μαρία εισήλθε (από μια πλαϊνή πόρτα με υφασμάτινο παραβάν) μετά από δυο-τρία λεπτά. «Τι κάνεις αγόρι μου;» Στα όρθια άρχισε να με χαμουρεύει (αγκαλιές, πεταχτά φιλάκια, χάιδεμα των θηλών μου). Ανταπέδωσα κι εγώ. Πριν ξαπλώσουμε ζήτησε να μάθει τ' όνομά μου. 'Οταν περάσαμε στο κρεβάτι, με μιά κίνηση έβγαλε απ' το κομπινεζόν τ' αφράτα μαστάρια και μου τα έφερε στη μούρη. Φυσικά τα έγλειψα. Για τη συνέχεια μου επιφύλασσε φιλάκια και γλειψιματάκια απ' τους λοβούς των αυτιών μου έως το στήθος. «Ααα, σηκώθηκε μωρό μου!». Την καπότα στην αρχή την ξετύλιξε με το στόμα κατά μήκος του καυλιού μου. Η πίπα που ακολούθησε ήταν βαθιά (άνετα τα χείλη της σε κάθε κατέβασμα ακουμπούσαν τα τριχωτά αρχίδια μου), υγρή («σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ»), ζωηρή. Σύντομα το γλομπέ, άνευ κακοσμίας αιδοίο της βρισκόταν μερικά εκατοστά απ' το πρόσωπό μου. Δεν επιχείρησα να το γλείψω. Για να ξεκινήσω το γαμήσι της ζήτησα να με καβαλήσει. Το έκανε πρόθυμα. Με το χέρι της οδήγησε την ψωλή μου στη μουνοσήραγγά της κι άρχισε ν' ανεβοκατεβαίνει, «πλαφ, πλαφ, πλαφ». Ταυτόχρονα με κάθε εκπνοή της ακουγόταν ένας βόγγος, «Α... Α... Α...», πού όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα κι επιτάχυνε η γάμευση γινόταν όλο πιο κοφτός «Α, Α, Α». 'Οταν έχυσα (στο πισωκολλητό γονατιστό, όπου απορρόφησε τις πιο δυνατές ψωλιές μου με χαρακτηριστική άνεση) ξάπλωσα ανάσκελα και 'κείνη πριν σηκωθεί και με χαιρετήσει, «Γειά σου μανάρι μου, καλή σου μέρα!», μου έδωσε μερικά φιλάκια στο στήθος και στην κοιλιά.
Συμπαθητική περίπτωση η Μαρία. Εάν εξαιρέσω το ότι είναι ασχημούλα, χοντρούλα και ίσως κομματάκι μεγαλούλα ηλικιακά, κατά τ' άλλα έχει ευχάριστο χαρακτήρα, που φάνηκε τόσο κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, όσο και πριν (όσες φορές την πέτυχα σε τσάρκα, πάντα χαμογελούσε και ποτέ δεν ειρωνεύτηκε), ενώ σήμερα, πληρώνοντάς την για πρώτη φορά, μου πρόσφερε ικανοποιητικές ερωτικές υπηρεσίες στο δεκάρικο. Πιθανότατα θα ξαναδεί τον παρά μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2014
Δεν υπαρχουνε πολλες σαν τη Μαρια. Και ειναι χαλαρα το καλυτερο deepthroat της Αθηνας
06 Οκτωβρίου, 2014
ωραίος φανούρη !

να σε ρωτήσω αδερφέ,
δλδ το "ωριμο" δίδυμο "μαρίνα-σουζάνα" , έχει αντικατασταθεί απο το νεότερο "μαρία-άντζελα"?
07 Οκτωβρίου, 2014
+1 λόγω κομπινεζόν...Γλώσσα
08 Οκτωβρίου, 2014
@ Kilburn
Καλή η Μαρία!

'Ετσι φαίνεται φίλε rigormortis.
Θενξ για το «ωραίος»

@ billy13
Χε χε χε...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4