Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πέμπτη, ώρα 8:50 το πρωί
Βρε τι έπαθα σήμερα... Σε όσα μπουρδέλα έμπαινα συναντούσα κοπέλες που είχα πάρει πρόσφατα ή παλιότερα... Στο υπόγειο της Κεραμεικού 13 ήταν η νεαρή λεπτοφυής 'Αννα, στο ημιυπόγειο της Κολωνού 23 ο 'Αντυ μου παρουσίασε την Γκαμπριέλα –με την οποία είχα συνευρεθεί στο Ιάσονος 20Α πριν κάποιες μέρες, στο ισόγειο της Ιάσονος 37 βρήκα την Καταλίνα –αυτή πάλι την είχα πάρει στο Ιάσονος 20Γ χθες, στον όροφο της Ιάσονος 46 την Αλίνα με το πλούσιο στήθος, στο παραδιπλανό υπερυψωμένο ισόγειο τη γεροδεμένη Μαρία... Κι όχι τίποτε άλλο, πιεζόμουν χρονικά! Δοκίμασα και στο "εμπορευματοκιβώτιο", όπου ο υπηρέτης, αφού μας καλημέρισε (μαζί μου μπήκαν δυο αλλοδαποί), είπε πως δούλευαν 2 κορίτσια. Πρώτα παρουσίασε τη Μαρίνα, μια χαμηλού αναστήματος γυμνόστηθη νεαρή –την κατάλαβα για Ρουμάνα–, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, έκφυλο πρόσωπο μ' ανάγλυφα χείλη, μικρό καλοσχηματισμένο στήθος με προπετείς ευμεγέθεις θηλές, ωραίο κορμάκι, μικροσκοπικό καμπυλώδες κωλαράκι, χυτά ποδάρια, που ήταν ελεύθερη (ευτυχώς αυτή δεν την είχα πάρει...) κι έκανε: «Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό» κι «από πάνω», ενώ μετά από λίγο, από ένα δωμάτιο, βγήκε η γνωστή Σοφία, η παχουλή, εκφυλοασχημούλα, μακρυμαλλούσα ξανθιά. Αυτή έκανε και «κωλαράκι». «Δέκα ευρώ η μία είναι, όποια θέλετε παίρνετε!» συμπλήρωσε ο τσάτσος και στο σαλόνι έμεινα μόνο εγώ...
Το δωμάτιο ήταν στενόχωρο αλλά αξιοπρεπές –το μοναδικό που δεν είχα συνευρεθεί στο συγκεκριμένο μπουρδέλο. Τη Μαρίνα δεν χρειάστηκε να την περιμένω παρά δυο-τρία λεπτά. Μπήκε χαμογελαστή και ξεκίνησε παίζοντας το πουλί μου και τσιμπώντας μαλακά τις ρώγες μου. Εγώ βλέποντας το στόμα της από κοντά ένιωσα να ερεθίζομαι σεξουαλικά, οπότε, όσο εκείνη με πασπάτευε, τη ρώτησα εάν το χρησιμοποιούσε για φιλιά και γλείψιμο στο σώμα. «Αυτά είναι με τις ώρες αγάπη μου, ξέρεις...» μου απάντησε με νόημα. «'Αμα πληρώνεις και κάθεται παραπάνω η κοπέλα, ναι» «Δηλαδή;» ζήτησα να μάθω. «Για μισή ώρα είναι 50 ευρώ. Σε γλείφω στα βυζιά, κάνουμε 69, κάνουμε και κώλο»
Δεν άργησε να μου περάσει το προφυλακτικό και ν' αρχίσει το τσιμπούκι. Τ' οποίο συνόδευε με παρατεταμένα, χαμηλόφωνα «μμμ», «ααα», αλλά και «ποπ»... ήχος που ακουγόταν καθώς έβγαζε το πουτσοκέφαλο απότομα απ' το στόμα.
'Οταν στήθηκε στα τέσσερα (εγώ της το ζήτησα), απλώς μετατόπισε το κάτω μέρος του βρακιού της στη μια μεριά εμφανίζοντας ένα σκουρόχρωμο, καλοφτιαγμένο, ξυρισμένο αιδοίο, που όση ώρα το γαμούσα, εκτός απ' τα: «μμμ», «ααα», αλλά και κάποια «ΑΑΑ!» (σε πιο δυνατές ψωλιές...), την άκουγα να με παροτρύνει: «Ναι μωρό μου!» «'Ελα μωρό μου!»
Επιφωνήματα («Ααα!»), προτάσεις, λέξεις («'Εχυσα...»), συμφύρονταν με το μονότονο «κρικ, κρικ, κρικ» του κρεβατιού...
Τέλος της συνεύρεσης.
«Γεια σου μωρό μου, καλή σου μέρα!»

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156