Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στο αριστερο οίκημα του Κολωνου 15 γυρω στις 9 το βραδακι εκανα την πρωτη μου καταθεση στην Χριστινα.Ειναι μια κοπελα μαλλον από Αλβανια,ξανθια,μετριο σωμα φατσα και βυζι και ηλικια πανω από 30 η τουλάχιστον εγω ετσι την εκοψα.Το μαγαζι αυτό σημερα ειχε δυο κοπελες την Χριστινα και μια μελαχρινη ονομα δεν συγκρατησα.Την εν λογω προ δεκα ημερων την ειχε παρει φιλος με καλες εντυπώσεις ετσι το δεκαρικο βγηκε σφαιρα για να γινει η πρωτη καταθεση της μερας.Το δωματιο φωτεινο και σε αρκετα καλη κατασταση.Η Χριστινα δεν αργησε να ερθει.Ειπαμε τα τυπικα γδυθηκε και ξεκινησε τα προκατ που περιελαμβαναν γλυψιμο και φιλια από μερους της στο σωμα μου κατοπιν τρίψιμο της μουναρας της πανω μου,χουφτωματα κλπ.Ωραια προκατ που με εφτιαξαν αρκετα ετσι πιπα μου πηρε για πολύ λιγο.Βασικα με ρωτησε αν ηθελα της ειπα ναι αλλα εκανε για λιγο ισως ουτε λεπτο.Τεσπα αρχικα ανεβαινει από πανω.Το μουνι της ηταν σφιχτο και πολύ καλο σε αισθηση.Δεν το πηρε ολο μεσα στην αρχη αλλα σιγα σιγα της τον καρφωσα βαθεια και η αισθηση ηταν τελεια.Γενικα στην καβαλα το ειχε.Δευτερη σταση ιεραποστολος καλη συμμετοχη με βογγητα αλλα και χαδια-φιλια και τελος στα τέσσερα μεχρι να χυσω.Συνολικα 10 λεπτα στο δωματιο ο πουστοτσατσος φωναξε στα 9 περιπου.Το μονο μειον της κοπελας ότι σε καποια φαση μου ανεφερε ότι εχουμε 10 λεπτα χρονο και ότι και καλα ηθελε να χυσω μεσα σε αυτόν το χρονο για να μην φυγω αχυστος κλπ
Ενταξει το ξερουμε ότι με 10ευρω κανα 10λεπτο ουσιαστικα εχουμε είναι αναγκη να μας το λενε συνεχεια Θυμός Εν κατακλείδι είναι μια πολύ καλη λυση για το Μεταξι και από μενα εγκρινεται για δοκιμη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2014
Κοντούλα ήταν αυτή και λίγο μαυρισμένη;Χμμμ;
04 Οκτωβρίου, 2014
Ναι ηταν κοντουλα και ειχε καποιο μαυρισμα φαινοταν απ το σημαδι του μαγιο...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2