Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 57 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αναχώρηση από το σπίτι 3 η ώρα, το μεταξουργείο είχε κίνηση αλλά ο καιρός ήταν αρκετά ωραίος, στοχευμενα φτάνω Κολωνού μπαίνω σε 2-3 όπου δεν έπαιζε κάτι αξιόλογο για μένα, φτάνω στο Κολωνού 23 και εμφανίζεται η αντελίνα που την έχω ξανα δοκιμάσει στο παρελθόν, η αντελίνα έκραξε έναν κύριο στο σαλόνι και εγώ έτοιμος της δίνω τα 10 ευρώ και μπαίνω στο πρώτο δωμάτιο δεξιά ...
Υστερα από 2 λεπτά και αφού είχα ετοιμαστεί μπαίνει η κοπέλα, κουβέντα στο χαλαρό, αρχίζω με φιλιά στις ρόγες της αργά-αργά μέχρι να αποκτήσω μια υποτυπώδη στύση και με ρωτάει εαν θελω τσιμπούκι, εννοείται πως ήθελα και περνάει κοποτίδιο ... αρχή με πουτσοκέφαλο και ύστερα από υπόδειξη μου άρχιζε να κάνει βαθιά ρουφήγματα με εμενα να εξερευνώ κωλότρυπα και την κλειτορίδα της. Με ρωτάει τι στάση να κάνουμε και της λέω να έρθει από πάνω. Έρχεται από πάνω και με παράλληλα φιλιά στις ρόγες της άρχισε να αναιβοκατεβαίνει, ώσπου με παροτρύνει να αλλάξουμε στάση. Στάση στα τέσσερα όπου μου λέει να την γαμήσω σιγά-σιγά. Η θέα πολύ καλή με μεγάλα κωλομέρια και τατουάζ πάνω απο αυτά, αρχιζώ με αργούς ρυθμούς και ύστερα σκέφτηκα να ολοκληρώσω στο έτσι και την αρχίζω στις γρήγορες οπου με συνδυασμό τις φωνούλες της την χυνω εντος καπότας. Βγαινω από μέσα της και μου λεει αν ήταν ολα καλά και με χιουμοριστικό τρόπο μου λέει πως θα μου τον κόψει.
Ετοιμάζομαι, βγαίνω, και την ακούω από μεσα να με χαιρετά, χαιρετώ κι εγώ και φευγω από το ηλιολουστο Μεταξουργειο με προορισμό το σπίτι.
Στην πρωινή βάρδια του 10αρικου, είναι μια επιλογη η κοπέλα για μένα, συν ο χώρος του Κολωνου 23 που ειναι άψογος.
Τα λεμε ξανα ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντελίνα
Roumanolagnos1313
Μέλος
78
Πόντοι:
146
Ανάφερε αυτήν την κριτική