Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 171 10
Μπουρδέλα
135341
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χθεσινη βολτα στο Μεταξι για την κλασικη καταθεση του Σαββατου.Οι στοχοι που ειχα στο μυαλο αρκετοι αλλα αυτόν που εκπληρωσα τη φορα αυτή ηταν η Λολα.Κοιταξα τα 2-3 πιθανα σπιτια που μπορει να ηταν και εν τελη την βρηκα στο 11 το ισογειο της Κολωνου.Μπηκα στο σαλονι εκατσα λιγο να περιμενω και μετα από λιγο η τσα2 μας παρουσιασε τη Λολα.Μια ψηλη κοπελα με καλο σωμα με πιασιματα,πολυ μικρο βυζι,μπουκλε μαλλι διχρωμια καφε-ξανθο αν δε κανω λαθος.Θεομουνο δεν είναι αλλα εμενα μου αρεσε αρκετα οποτε δεν αργησα να δωσω το 10αρικο και να μπω στα πορνοενδοτερα.Το δωματιο αρκετα μεγαλο και φωτεινο με τα βασικα κομφορ ενώ από καθαριοτητα ηταν σε μετριο επιπεδο.Περιμενα κανα 6λεπτο περιπου καθως προηγείτο άλλος συναγωνιστης πριν από μενα.Μολις τελειωσε ηρθε σε εμενα πολύ ομιλητικη και προσχαρη με ρωτησε πως με λενε,απο που είμαι κλπ της απαντησα αλλα σε δικη μου ερωτηση από που είναι(καταγωγή ζητουσα) μου απαντησε που μενει Ισως να είναι Αλβανιδα και να μην θελει να το πει όπως οι περισοτερες ποιος ξερει...Τεσπα ηρθε κοντα μου αφαιρεσε το νεγκλιζέ που φοραγε και το σουτιεν και μου εμφανησε δυο μικρα βυζάκια(για τα οποια μου δικαιολογηθηκε κιολας λεγοντας αυτά είναι.Ως γνωστον οι γυναικες εχουν κατι κομπλεξ με τετοια θεματα.Οπως προειπα ηρθε κοντα και μπαλαμουτιαστηκαμε της εγλυψα και λιγο τα βυζάκια κλπ και αφου επηλθε καποια ανορθωση μου εβαλε την καποτα και αρχισε το τσιμπουκι.Φιλοτιμη πιπα αρκετης διαρκειας καλης τεχνικης και βαθους.Μαλιστα σε ότι αφορα την διαρκεια εγω την εκοψα καποια στιγμη για να αρχισουμε αν την αφηνα μπορει νε με πιπωνε μεχρι τελους.Στο σεξ την πηρα αρχικα στην ιεραποστολικη σταση σε πολύ καλο κλιμα με φιλακια,μαλακιες κλπ και για τελος επελεξα την τετρακινηση οπου και παλι η συμμετοχη της ηταν πολύ καλη με τις κατάλληλες κραυγουλες και μορφασμούς.Καπου εκει επηλθε το τελος.Συνολικα στο δωματιο εκατσα 9-10 λεπτα η τσα2 δεν ενοχλησε και ουτε και η Λολα εδειξε σημαδια βιασύνης.Προσωπικα θεωρω πως είναι μια τιμια λυση στο 10αρικο για καποιον που του αρεσει οπτικα στο σαλονι.Μπορει η Λολα να μην τα κανει όλα.... αλλα κανει αυτά που πρεπει για να σε ευχαριστησει και να φυγεις χαρουμενος απ την συνευρεση μαζι της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λόλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού