Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196807
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη βραδάκι στις 09.45. Περίμενα στο σαλόνι για κάνα δεκάλεπτο και ως συνήθως όταν δουλεύει η μιλφαρα υπηρεσία δεν έρχεται στο σαλόνι παρά μόνο όταν βγει η κοπέλα απο το δωμάτιο. Σήμερα δούλευε η Βανέσσα . Την έχω πετύχει άλλη μία φορά. Πρόκειται για μια κοπέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά , έχει και 3 τατού με πιο χαρακτηριστικό μια νεράιδα στην αριστερή ωμοπλάτη. Ηλικία την έκοψα γύρω στα 26-29 μίας και δεν ήθελε να πει , ούτε απο που είναι αν και μιλάει πολύ καλά ελληνικά , οπότε είτε είναι ελληνίδα είτε έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , αυτό που βρίσκεται στο βάθος και το προτιμώ όταν περνάω σε αυτόν τον οίκο. Δεν άρχισε να έρθει η Βανέσσα , με καλησπέρισε και με ρώτησε πως με λένε και απο που είμαι , γενικά διάθεση για κουβέντα είχε , για άλλα δεν είχε....Ξάπλωσε δίπλα μου και χάιδευε τον πούτσο μου , χούφτωσα λίγο τα βυζιά της και την φίλησα στον λαιμό , την ξάπλωσα ανάσκελα και για λίγο(όσο με άφησε)δηλαδή για κάνα λεπτό έγλυψα το μουνάκι της. Γρήγορα γρήγορα μου πέρασε το προφυλακτικό ,πίπα καλή πάλι για κάνα λεπτό , σταμάτησε και στήθηκε απο μόνη της ανάσκελα. Δεν είχα όρεψη για γκρίνιες και άρχισα να την γαμάω σε ιεραποστολική στάση , δεν το συζητάω ότι δεν είχε κάποια συμμετοχή . Της είπα να αλλάξουμε στάση και την έστησα στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , εγώ γάμαγα και αυτή ήταν σε φάση ένα παιδί μετράει τ άστρα!!! Μετά απο λίγο τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δέκα λεπτά , πόρτα δεν χτύπησε . Ήταν απλά ένα ξεφόρτωμα και τίποτα άλλο , η κοπέλα μου άρεσε σαν κορμί αλλά μέχρι εκεί.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού