Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 69 10
Γενική βαθμολογία

3.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Δεν έχω όρεξη να να σας κουράζω με πολλά λόγια. Η λέξη είναι μία από το εν λόγω ίδρυμα και ειδικά από την γλυκιά ξανθιά Milf ονόματι Μελίνα (εκ Σερβίας), η οποία σε συνεργασία με την Τσατσά το παίξανε καλά το παιχνιδάκι.
Στα 10 λεπτά φεύγεις ειδάλλως ρίχνεις άλλα είκοσι γιούργια για έξτρα 10λεπτο. Μετά το 10λεπτο κάθε 2 λεπτά σου χτυπάει την πόρτα και αναμένει να ρίξεις τα λεφτά για να μηδενίσει ξανά το χρονόμετρο του 10λεπτου. Η κοπέλα εντωμεταξύ το παίζει ότι φταίει το ίδρυμα και οι εντολές που έχει πάρει και κάνει τάχα μου ότι δεν φταίει.
Εν κατακλείδι μέχρι να γδυθεί η κοπέλα και να αλληλοχαϊδευθούμε πέρασε το 10λεπτο και ξεκινάει το πανηγύρι. Μετά από 25 χρόνια στο κουρμπέτι, πρώτη φορά συναντάω παρόμοια συμπεριφορά.Δεν τους ενδιέφερε όχι μόνο ότι δεν ολοκλήρωσα αλλά ότι ακόμα όταν δεν ενέδωσα στο 2ο εισιτήριο της ζήτησα να κάνουμε τελικά την σεξουαλική πράξη γρήγορα σε 2-3 λεπτά για να ολοκληρώσω και με ευγενικό τρόπο το απέφυγε ότι δεν προλαβαίνει αλλιώς ρίξε το μπλέ χαρτάκι.
Μαύρο στην γλυκιά ξανθιά Milf ονόματι Μελίνα εκ Σερβίας και μαύρο τόσο στην ξανθιά κοντή ξανθιά τσατσά εξ ανατολάς και στο συγκεκριμένο μαγαζί. Προσοχή συναγωνιστές σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ενεργό Μέλος
37
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2014
Ας μην ξαναπατήσει κανείς το πόδι του εκεί και να κλείσει το τσαρδί. Μας έχουν βάλει χρονόμετρο στην κάβλα και κάποιοι δίνουν και μπουρμπουάρ. Μαύρο και πάλι μαύρο!!!!
24 Σεπτεμβρίου, 2014
Τυπε μου μου εχει τυχει παλια στο μενανδρου....Αλλα φταιει και η κορασιδα...Θυμαμε με την Ναντια...ο τσατσος εκανε την κοτα..Ενο μολης απο ηρθε νεα κοπελα εκανε τετοια σκηνικα....ενο με την Ναντια δεν τον επαιρνε..Μεγάλο χαμόγελο Φυσικα δεν τουδωσα παραπανο λεφτα , εκηνος δεν το συνεχισε, και εφυγα Γερο-μύστης
25 Σεπτεμβρίου, 2014
Βάλτο άμεσα στην μαύρη λίστα των μπουρδέλων(του φόρουμ)ΓαμήσουΓαμήσουΜαλακίαΜαλακία.Κι όπου πετύχεις την παλιόγρια και την σάπια πουτάνα ξέρεις Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3