Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 304 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επειδή είχα πολλές καύλες ήθελα να πηδήξω κάτι μικρό ηλικιακά που να με φτιάξει. Παραδίπλα τα μαγαζιά ήτανε τίγκα στα granny οπότε με το που είδα την Σαμπρίνα είπα εδώ είμαστε. Μου έκανε και ωραία πάσσα η τσατσά, λίγο το χαμόγελο της μικρής λίγο ότι δεν είχα και πολύ χρόνο, πέρασα.
Το δωμάτιο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά είχε ντουζιέρα και έτσι έκανα ένα συντομο ντουζάκι. Καθαρά σεντόνια. Έρχεται, μου λεέι αν προτιμάω ακάποτο και την αφήνω να κάνει παιχνίδι. Ωραία πίπα αλλά όχι μεγάλη σε διάρκεια. Μου έδειχνε με το δαχτυλό της καθώς με τσιμπούκωνε να κοιτάω τον καθρέφτη για να τη βλέπω καλύτερα. Στριφογύριζε ρυθμικά τη γλώσσα της γύρω από το κεφαλάκι. Ύστερα την έβαλα κάτω και άρχισα να την πηδάω. Η αίσθηση σχετικά καλή και μου έκαναν εντύπωση τα μεγάλα της μουνόχειλα. Τη φιλούσα στο λαιμό, στα βυζάκια της αλλά όχι στο στόμα. Είχε βάλει ωραίο άρωμα και έτσι τελείωσα σχετικά γρήγορα. Όλα καλά αλλά θα ήθελα περισσότερη συμμετοχή. Στην πίπα πάντως έδωσε τα ρέστα της αφου μου είπε ότι έχει τρέλλα με τα καυλιά γιαυτό προτιμάει το ακάποτο.
Ωραίο μωράκι, καστανόξανθο με γεματούλικο σώμα και ωραία κωλάρα εξ Ρουμανίας αλλά η εντύπωση ήταν γενικά μέτρια παρότι ήταν αρκετά φιλίκη και μιλήσαμε λίγο πριν φύγει. Πιθανολογώ ότι κάνει γενικα κάποιες "μηχανικές κινήσεις" με το ίδιο σενάριο κάθε φορά χωρίς αυθορμητισμό και αυτό κουράζει. Πιστεύω ότι την επόμενη φορά αν ξαναπάω θα κάνει ακριβώς τα ίδια. Αξίζει τον κόπο;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
83
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια