Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 69 10
Μπουρδέλα
74071
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
...παρατηρώ απορημένος, ότι ακόμα και στις πιο απλές κοινωνικές δραστηριότητες , παρουσιάζω μεγάλες δυσκολίες προσαρμογής, με αποτέλεσμα η δυσφορία, μοιραία να συσσωρεύεται και να επιτάσσει επείγουσα εκκένωση άνευ μετέπειτα "κόστους".
ήθελα κάτι πολύ φευγαλαίο , επιπόλαιο και βιαστικό.
ερεθίστηκα οπτικά τσαρκάροντας , και κατέληξα σ'αυτό το παράξενης αρχιτεκτονικής τσαρδί.
η γυναίκα ήταν μια καλοσυνάτη (αν και ο προηγούμενος πορνο πάκης της φούσκωσε λίγο τις ωοθήκες) ώριμη ξανθιά ρωσσίδα με λίγο πιο αυξημένη αλλά θελκτική συσσώρευση λίπους περικοιλιακά , άσπρη επιδερμίδα , και ικανοποιητικού όγκου χυτούς μαστούς.
ο γευστικός φλοιός μου διεγειρόταν καθώς η γλώσσα μου άγγιζε τις θηλές της
μέχρι να την αφήσω να ασχοληθεί το στήθος μου, για αρκετή ώρα είναι η αλήθεια,
αλλά όση έπρεπε για να ανατρίβω μαλακά τις γλουτιαίες καμπύλες της , τη ράχη και τον βραχίονά της.
η πεολειχία της ήταν "σκληρή" , με την έννοια ότι η πεοαισθητικότητα μου , ανίχνευσε την χρήση δοντιού , αλλά δεν την διέκοψα και απολάμβανα τον ελεγχόμενο πόνο.
επιδιδόταν σε χειλεο-σωματικές επαφές με παράλληλη πεοχειρομάλαξη και ύστερα ξάπλωσε ύπτια , εφάρμοσα το πέος μου μέσα της , και το παράτριβα μαλακά στα κολπικά τοιχώματα ενώ τα χείλη μου ψηλαφούσαν τις λευκές καμπυλότητες του σώματός της.
εκκένωσα το υγρό , και όποια σκέψη είχα για τη συμπαθητική γυναίκα, βγήκα έξω αποφορτισμένος , και ανακάτεψα το ευφοριστικό ηδύποτο μετασυνουσιακό μίγμα με λίγη
"φαλαφελική" γαστριμαργική απόλαυση...
ήθελα κάτι πολύ φευγαλαίο , επιπόλαιο και βιαστικό.
ερεθίστηκα οπτικά τσαρκάροντας , και κατέληξα σ'αυτό το παράξενης αρχιτεκτονικής τσαρδί.
η γυναίκα ήταν μια καλοσυνάτη (αν και ο προηγούμενος πορνο πάκης της φούσκωσε λίγο τις ωοθήκες) ώριμη ξανθιά ρωσσίδα με λίγο πιο αυξημένη αλλά θελκτική συσσώρευση λίπους περικοιλιακά , άσπρη επιδερμίδα , και ικανοποιητικού όγκου χυτούς μαστούς.
ο γευστικός φλοιός μου διεγειρόταν καθώς η γλώσσα μου άγγιζε τις θηλές της
μέχρι να την αφήσω να ασχοληθεί το στήθος μου, για αρκετή ώρα είναι η αλήθεια,
αλλά όση έπρεπε για να ανατρίβω μαλακά τις γλουτιαίες καμπύλες της , τη ράχη και τον βραχίονά της.
η πεολειχία της ήταν "σκληρή" , με την έννοια ότι η πεοαισθητικότητα μου , ανίχνευσε την χρήση δοντιού , αλλά δεν την διέκοψα και απολάμβανα τον ελεγχόμενο πόνο.
επιδιδόταν σε χειλεο-σωματικές επαφές με παράλληλη πεοχειρομάλαξη και ύστερα ξάπλωσε ύπτια , εφάρμοσα το πέος μου μέσα της , και το παράτριβα μαλακά στα κολπικά τοιχώματα ενώ τα χείλη μου ψηλαφούσαν τις λευκές καμπυλότητες του σώματός της.
εκκένωσα το υγρό , και όποια σκέψη είχα για τη συμπαθητική γυναίκα, βγήκα έξω αποφορτισμένος , και ανακάτεψα το ευφοριστικό ηδύποτο μετασυνουσιακό μίγμα με λίγη
"φαλαφελική" γαστριμαργική απόλαυση...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2014
Εισαι Θεος
ISINAS
23 Σεπτεμβρίου, 2014