Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 570 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ωρα 2 με 3 το μεσημερι, εχοντας ξυπνησει απο τις 1 με κατι καβλες που σκιζουν σωβρακο.εχω ενημερωθει απο το site πινοντας τον καφε μου, και παω στοχευμενα σε αυτο το τσαρδι, για την Αννα. η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν εχω καταλαβει τα ωραρια το μεσημερι(πρωινο/απογευματινο), και πολλες φορες εχω παει με λαθος γκομενα, αλλα νταξει, καλος και ο τζογος.
αθηνα κεντρο,βρωμα και δυσωδια, παρκινκ 3-4 στενα μακρια απο τον οικο.
αραζω καναπε και ανυπομονα περιμενω να βγει η κοπελα, "αν αργησει λιγο ακομα θα καρφωσω την πολυλογου τσατσα" σκεφτηκα. τελικα αργησε κι αλλο, αλλα εκανα υπομουνι γιατι η τσατσα μου ειχε κρυφτει.

σημειωση, λατρευω τα βυζια (πωρομενος βυζολαγνος περαν του φυσιολογικου). τα λατρευω ομως.....
Αννα περιμενα που λες, Ελενη βγηκε. με το που την βλεπω, μου πεφτει το σαγονι και μου σηκωνεται η ψωλη, οποτε στηριχτηκε εκει το σαγονι και υπηρχε ισορροπια. τι βυζια θεε μου, ειπα ο αθεος. τι κορμι, τι προσωπο, αλλα και ΤΙ ΒΥΖΙΑ.
μετριο υψος προς κοντη, με 12ποντο.γυρω στα 25,ξανθο μαλλι οχι πολυ μακρυ,υποσχομενο προσωπο (ΠΡΟΣΟΧΗ μην ψαρωνετε,δεν ειναι σνομπ κι ας φαινεται), πιασιματα ομορφα πολυ ομορφα,ωραιο γεματο κωλι για πλατσα πλουτσα και 2 μασταρια πορνοσταρ,πλαστικα αλλα επαγγελματικη εργασια.γενικα η τυπισσα ειναι για τσοντα, με καυλωσε μεχρι αηδιας (γουστα).

δινω το δουλεμενο μεροκαματο και περναω στο δωματιο.μια αδιαφορη τσοντα στην tv, αληθεια, γιατι τα μαγαζια παιζουν σχεδον παντα τις χειροτερες τσοντες ? γδυνομαι και περιμενω να ακουσω τακουνι.ακουω πολυ κινηση στο σαλονι και σκεφτομαι οτι μπορει να φαω ξεπετα, αλλα δεν με νοιαζει αρκει να χωσω τα μουτρα μου σε αυτα τα βυζια.
μπαινει το εκφυλο το τουμπανο,λιγο κουρασμενο αλλα χαμογελαστο, βγαζω και γω το βρακι μου και το πεταω στο τοιχο.εμεινε κολλημενο στον τοιχο.
βγαζει το στρινγκοσουτιενο (κατι τετοιο φοραγε) η κωλαρα και καβαλαει το μπουτι μου.αρχιζει αυτη φιλακια στο σωμα, εγω σαν στερημενος παρθενος 50αρης, βουταω τα βυζια. φιλια αυτη, βυζια εγω. πιανει τα μασταρια και αρχιζει ισπανικο. δεν ειμαι φαν του ισπανικου στην αισθηση, μονο στην οψη. αυτο ηταν καλο και απο τις δυο αποψεις. ανοιγμα καποτιδιου και περασμα με σωστο τροπο (οι αλλες πιτσιρικες παντα με πονανε), και πιπα. εχω καλομαθει στο ακαποτο και με την "γυναικα" και με τις μιλφαρες της βικτωριας, οποτε δεν το ενιωθα και πολυ, ασχοληθηκα περισσοτερο με τις βυζομπαλαρες. καλαμπαλικινγκ δεν ειχε, κατι χαδια απο δω και απο κει, εβγαζε το χερι μονη της και ρουφαγε,νταξει ανω του μετριου, εγω για τα βυζια μπηκα.
καβαλαει το καλαμι που λες, τα χερια μου φυσικα ειναι στα μπαλονια, χοροπηδαγε φωναζε μονη της αυτη, χωνω τα μουτρα μου εγω στις συμπληγαδες, αλλαγη στασης. στα 4 για λιγη ωρα να ανεβει ο ρυθμος, γενικα ηταν απατο αλλα ειχε μια μετρια περιμετρικη αισθηση, αν δεν ειχε κρεμα θα ηταν κομπλε. βαρεθηκα και στα γρηγορα την γυρναω για να βυζαξω παλι, αλλα δεν θα τελειωνα ποτε με ολες τις μαλακιες. οποτε ξαπλαρω και της λεω να μου την αρμεξει, οσο εγω χουφτωνω.
τελειωσα με βαριες ανασες και τα βυζια της στιμμενα και ζουπηγμενα στα χερια μου.χαμογελαστη αυτη, ντυθηκε και πηρες πουλους, εγω ξαπλωμενος ακομα κοιταγα την τσοντα και σκεφτομουν ποσο πιο ωραιο ηταν το μουνι που πηδηξα απο εκεινη την σαπια που εδειχνε.
λεπτα παραμονης : 1 φιλια,2 ισπανικο,2 πιπα,2 καβαλα,1 πισω,2 μπροστα και 2 παιξιμο/τελειωμα.οσα βγαινουν....
η τσατσα δεν χτυπησε γιατι ηξερε τι θα της κανω αν χτυπαγε Γλώσσα Γλώσσα

αξιζει να πατε μονο για να χαζεψετε,αν δεν σας καυλωσει , η πορτα λογικα θα ειναι ανοιχτη!
συμπερασμα, θα ξαναπαω μεσα στις επομενες τσαρκες, να της αλλαξω τα φωτα με τον σωστο τροπο χωρις να ασχολουμαι μονο με τα βυζαρονια. οι βρωμιαρηδες να μην πατε και την διωξετε, ανετα μπαινει σε στουντιο και ανετα κραταει και πελατεια στο στουντιο. την προσεχουμε λοιπον. οι 4 τελευταιες γραμμες της απο κατω κριτικης για την ελενη (του βασιλη μπαρουχου) συνοψιζουν το πακετο. καλως σας βρηκα, καλως εγγραφτηκα και καλα φθινωπορινα βυζογαμησια να εχουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.296
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kaavlas

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2014
Αυτο με το σαγόνι& τη ψωλή γάμησε!! Επίσης βυζολάγνος, ελπίζω φυσικά τα βυζιά, οχι σιλικονατα. Οσο για τους βρωμιαρηδες πραγματικα, ναι, μην πατάτε,please. Και αποκτω κατι καυλες με τα ωραια βυζια που δεν μπορω να με ελέγξω, τη σφυροκοπώ άγρια.
19 Σεπτεμβρίου, 2014
φιλε ειναι σιλικονατο αλλα θα σου αρεσει. και εγω τα φυσικα προτιμω, αλλα σε αυτο εχει γινει πολυ καλη δουλεια και εμφανισιακα και στην υφη.
φαντασου στην αρχη σκαλωσα γιατι μου φανηκε μαλακο αλλα οταν τα παραζουληξα εβγαλα το ορθο συμπερασμα της αποπλανησης. εχω παει με πολλες βυζαρουδες (οχι τις χοντρες), τοσο καλο βυζι (και με ολο το πακετο) δεν ειχα βρει...
παντως ειπαμε, πηγαιντε μια βολτα να κοζαρετε. τα λογια ειναι περιττα, και το οφθαλμολουτρο τζαμπα.

μια σημειωση γιατι εγινε μια μαλακια, η ημερα επισκεψης ειναι 18-9-2014 και οχι προπολιτευτικα...εγινε σαμποταζ !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2