Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Tην Σόνια που εργάζεται στο δεξιό ισόγειο μαγαζί πιστεύω πως πλέον οι περισσότεροι απο εσάς την έχετε δει, καθότι εργάζεται σε αυτό το μαγαζί σίγουρα καμία διετία και βάλε.Παρόλο του ότι μου έκανε κλικ σαν εμφάνιση δεν την πολυπροτιμούσα λόγο προγράμματος αλλά όπως διαπίστωσα έπρεπε να την είχα δοκιμάσει γρηγορότερα.
Χάριν του τύπου θα προβώ σε μία περιγραφή της κοπέλας, ξανθιά,με μαλλιά ως τους ώμους,σώμα λεπτό,στήθη δυομισάρια ακάλυπτα πάντα κάντα το σαλονάρισμα,πρόσωπο σχετικά τραχύ,Αλβανικής καταγωγής,ηλικία γύρω στα τριάντα.
Το δωμάτιο που πέρασα ήταν το μεσαίο και ήταν μικρό,ενώ το κρεββάτι όπως παρατήρησαν και άλλοι συναγωνιστές είχε σεντόνια τα οποία ήταν βρώμικα.Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο φουριόζα, μιλάει καλά Ελληνικά, είπαμε τα τυπικά εισαγωγικά και αμέσως έβγαλέ την κυλότα και πήδηξε δίπλα μου στο κρεββάτι.Για προκαταρκτικά άρχισε να με φιλάει στεγνά με τα χείλη της στην περιοχή του λαιμού μου, των θηλών του στήθους μου και της κοιλιακής μου χώρας ενώ ταυτόχρονα μάλαζε το πέος μου.'Επειτα έκανε και ένα σύντομο ισπανικό με τα βυζιά της στο μόριο μου και τοποθέτησε την καπότα.Η θέση που είχε πάρει στο κρεββάτι ήταν ικανοποιητική και μου επέτρεπε άνετη πρόσβαση στο μουνάκι της.Η πίπα της ήταν μετρίου βάθους,με μερική χρήση χεριού και μετρίας ηδονικότητας λόγω του προφυλακτικού.Αρχίδια αρνήθηκε να γλύψει ευγενικά.Στην στάση του 69 γύρισε αρκετά πρόθυμα και έτσι την απόλαυσα λίγο και εγώ αν και το μουνάκι της ήταν τίγκα στην κρέμα.
Η πρώτη στάση ήταν αυτή της γελαδάρισσας όπου η Σόνια άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με γρήγορο πάνω στην πούτσα μου αρχικά, όταν την ακινητοποίησα για να αναλάβω εγώ δράση. Οι διεισδύσεις ήταν ικανοποιητικές, αν και η κρέμα έκοβε την αίσθηση αρκετά.
Στο πισοκωλητό στήθηκε κάπως στραβά, αλλά γενικώς πρόσβαση στο πράγμα της υπήρχε.Δεχόταν δυνατά καρφώματα αδιαμαρτύρητα και αφού είχα ιδρώσει την γύρισα στην ιεραποστολική στάση.
Στην ιεραποστολική στάση φιλάκια δεν έδωσε, αλλά την πήρα χωρίς πρόβλημα γονατιστά και με τα κορμιά μας ενωμένα όπου εκείνη την στιγμή γύρω στο επτάλεπτο περίπου την φώναξε η τσατσά.Το σαλόνι ήταν γεματο κόσμο.
Στην συνέχεια ξάπλωσα στο κρεββάτι,την έβαλα να με χαιδεύει και να με φιλάει στεγνά με τα χείλη της και κάνοντας παιχνίδι με το μουνάκι της και το πράγμα μου, επήλθε το τέλος.
Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα της Σόνιας είναι σίγουρα πάνω απο των μέσο όρο της περιοχής, αλλά ο χρόνος είναι σίγουρα στα μείον και σε αυτό ευθύνεται η υπηρεσία μιας και η κοπέλα δεν μου έκανε καμιά νύξη.Δεν γνωρίζω αν άλλη μέρα, ή αν δεν έχει καθόλου κόσμο αν η αντιμετώπιση προς τον χρόνο είναι διαφορετική αν και πάλι γενικά αμφιβάλλω.Ωστόσο την κοπέλα σίγουρα θα την πρότεινα για μία δοκιμή σε όσους δεν την έχουν επισκεφθεί ακόμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια