Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βολτα με συναγωνιστη στη Φυλης λιγο πριν αρχισει το ματς του Ολυμπιακου με τον Οφη.Ηθελα να καταθεσω αλλα ειχα το διλλημα αν πρεπει να παρω κατι καινουργιο η κατι δοκιμασμενο απ τα παλια.Τελικα ευτυχως επικρατησε το δευτερο.Ετσι επελεξα Πιτσος την οποια ειχα ξαναπαρει ένα χρονο περιπου πριν.Εδωσα το μπλε και μπηκα στο δωματιο το οποιο ηταν οκ για την περιοχη και αρχισα να ξεντύνομαι και να περιμενω το μωρο.Η Αννα είναι από Ρουμανια,μελαχρινη,πετιτ με μικρο βυζακι και ωραιο κωλο.Στο δωματιο εσκασε με το κλασικο φουστακι που φοραει(το οποιο δεν βγαζει ποτε).Αφου ανταλλάξαμε κανα-δυο κουβέντες και μου σκουπησε με μωρομαντηλο το πεος και τους ορχεις αρχισε καποια προκατ.λιγο γλυψιμο στο στηθος μου και μετα κατεβηκε στην επιμαχη περιοχη και αρχισε ρουφηγμα-γλυψιμο των ορχεων(κοινως καραμπαλικινγκ Μεγάλο χαμόγελο .Αυτό κρατησε για λιγο και κατοπιν αρχισε να μου γλειφει τον κορμο του πεους ενώ στη συνεχεια το εξαφανισε μεσα στο στοματακι της.Καλη υγρη πιπα χωρις να εχει πολύ βαθος βεβαια αλλα οκ ειχα γινει καγκελο.Μετα μου εβαλε καποτα και για πρωτη σταση την πηρα ιεραποστολικο.Σε πολύ gfe κλιμα εξελιχτηκε ενώ εκει επεσαν αρκετα φιλια(όχι γλωσσο).Για δευτερη και τελευταια σταση την πηρα στα τέσσερα οπου εκει την γαμαγα παιζοντας παραλληλα με την ροδελα της μεχρι που εχυσα Κουλ
Καλη σε γενικες γραμμες η Αννουλα αν και εχει ένα θεμα με το χρονο καθως όταν ειδε ότι ζυγωνε το 10λεπτο αρχισε να πεταει κατι ατακες του στυλ "ελα μωρο μου κλπ" που τα λενε συνηθως όταν θελουν να συντομευει ο πελατης.Αυτη παντως που είναι τελειως σπαστικια είναι η τσα2 πραγματικα είναι για φαπες Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη