Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πέμπτη, ώρα 6:52 το πρωί.
«Γεια σου αγόρι μου!». Η υπηρεσία μού ανακοίνωσε: «κωλαράκι, πισωκολλητό, από πάνω, 69, ισπανικό» και με διαβεβαίωσε πως η Νάντια –η χαμηλού αναστήματος κοπέλα, με το ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τη μέση (σχεδόν), τα λεπτά διαγώνια φρύδια (μέρος ενός μέτριου προσώπου), το μεσαίο κρεμασμένο ερωτικό στήθος, το σώμα με τα πιασιματάκια και τα κοντά ποδάρια, που εμφανιζόταν θεόγυμνη στο σαλόνι του αριστερού ημιυπόγειου με τον αριθμό 31 της Ιάσονος, όπως εμφανίστηκε κι εδώ– «δεν βιάζεται».
Πέρασα σ' ένα φροντισμένο δωμάτιο, ενώ μετά από λίγο ήρθε κι η πόρνη. Η οποία, καθώς ετοιμαζόμουν και λίγο πριν ξαπλώσω, μου τόνισε πως «δεν θα κάνουμε καμιά ώρα, 10 λεπτά θα κάνουμε»...
Γονάτισε δίπλα μου και ξεκίνησε κλασικά με πίπα. Καλυμμένη. Μετά από ένα περίπου λεπτό πεολειχίας και αφού ο πούτσος μου ήταν ακόμα σε ηρεμία με ρώτησε: «Δεν έχεις πιει αλκοόλ;...». Τη ρώτησα κι εγώ εάν θα μπορούσε να με φιλήσει (εκτός στόματος) ή/και να με χαϊδέψει μπας και πάρω μπρος. Μου έδωσε δυο απαλά φιλάκια. 'Ενα σε κάθε θηλή και ξαπλώνοντας πλάι μου άρχισε να τρίβει το μουνί της βλέποντας την τσόντα στην τιβί. Εντάξει, αυτό μάλλον θα πρέπει να το συμπεριλάβω στα συν της, μιας και το έκανε για να με καυλώσει. Επίσης με "χάιδεψε", κάνοντας μια περιστροφική κίνηση με τα δάχτυλά της επί της θηλής μου, και με χάιδεψε (κανονικά), όταν της ζήτησα να το κάνει «πιο αισθησιακά».
Κάποια στιγμή μου είπε ανυπόμονα να κάνω γρήγορα γιατί «θα μας φωνάζουν μετά»
– Πώς; Ούτε 4 λεπτά δεν κάθισες!...
Η απαντησή της ήταν πως ήθελε να χύσω για να μη ζητάω μετά τα χρήματά μου πίσω, μιας και δούλευε για ένα «μεροκάματο» –πέντε ευρώ τη συνεύρεση. Επίσης μου πρότεινε πως «'Αμα δεν σηκώνεται, κάτσε όσο θέλεις να βλέπεις τηλεόραση»!...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Καλόοο! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!...
Φυσικά μετά από κάτι τέτοιες στιχομυθίες της είπα, με όμορφο τρόπο, πως δεν επιθυμούσα να συνεχίσουμε, υπενθυμίζοντάς της πως «Δεν κάναμε τίποτα!», για να μου απαντήσει μ' ερώτηση «Ε, τι να σου κάνω;» και να της ανταπαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου «Δεν πειράζει, θα πάρω τα λεφτά μου πίσω!»
Τελικά αποφάσισα να ζητήσω τα μισά χρήματα, τα οποία και μου επέστρεψαν με ανακούφιση, λέγοντάς μου μάλιστα ευχαριστώ!...
Με τη συγκεκριμένη κοπέλα (μιλφ) ήθελα να συνευρεθώ από καιρό. Κάτι τέτοιες μουτσούνες έχω το βίτσιο να τις δοκιμάζω. 'Ελεγα και πως λόγω εμφάνισης θα πρόσφερε καλές υπηρεσίες, αλλά αυτή αποδείχτηκε η εξαίρεση που επιβεβαίωνε τον κανόνα! Βέβαια δεν ήταν και τελείως αδιάφορη, ίσως αν κι εγώ ήμουν περισσότερο ζωηρός να κάναμε κάτι... Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, diaithil1975