Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 66 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κλαούντια (Κονυ)
Ξανθια μιλφ με ελαφρως σπασμενο κ μετριο πρόσωπο,κακη οδοντοστοιχια,ωραιο σωμα χωρις κοψιδια κ σαμπρελες,λευκο δερμα,βυζαρες τουμπανο κ γαματες σε υφη κ οψη,ωραιο δυνατη κωλαρα με τατου τριμπαλ διακλαδισμενο πανω απο την κωλαρα της,ελαφρως αξυριστο μουνι σαν γενι τριων ημερων....φορουσε κατι σαν διχτυωτο κορμακι στο σαλονι /υποδοχη.Κατσικογάμης

Ευγενικη τσατσα κ καλοσυνατη εξηγησε επαρκως τα προγραμματα.
30 απλο,40 με 69 γλυψιμο ,πιπα ακα με 50 κ ξεχασα να ρωτησω δυστηχως για κωλο...Σπασίκλας
Χωρος καθαρος κ δωματιο κομπλε με χαρτι,σαπουνι,αιρ-κοντισιον,καθαρα σεντονια ,ολα οκ...

Πιπα καλουτσικη με αρκετο ομως δοντι με εμφαση αποκλειστικα σε βαλανο,χωρις ντιπ θροατ,δεν εγλυψε μπαλες,δεν με εκανε γλειφοκωλαδα,ουτε ρουφοκωλαδα...(ημουν μπανιαρισμενος κομπλε).το σωμα της το ειχε διπλα μου κ αρμεγα ανετα τα βυζομπαλα της...επισης η κοπελα αφηνει ελευθερα φιλακια κ ρουφηγματα στα βυζια ,οχι ομως με δοντι ...

Σεξ:Απο πανω cow girl,οπου γενικα δεν το πολυκατεχει σαν σταση,εκανα εγω περισσοτερο παιχνιδι...στηνεται ομως τιμια...ιεραποστολικο κανει καλα ανοιγματα κ τον παιρνει καλα μεσα στη μουναρα της...αφηνει ελευθερα πιασηματα στα βυζια της χωρις να δυσανασχετει ακομη κ οταν ανεβασα στροφες στο σφυροκοπημα ,παλι συμπεριφερθηκε οκ...αισθηση διεισδυσης καλη,ουτε πηγαδα Σιλωαμ,ουτε ιδιαιτερα στενη...εχυσα με αφησε να στραγγιξω κ φινιτο με ολιγον κουβεντα.
την ρωτησα εαν θα παιζει απο δω κ περα αυτη μπαλα κ μου ειπε οτι θα ερθει κ καινουργια κοπελα κ δεν ξερει εαν θα συνεχισει η ιδια....τεσπα,εγω θα ξαναπαω καμια βολτα σε τυχαιο χρονο για να ρωτησω για κουλουρακι....θελω να της το ξεσκισω εαν το δινει...να γαματε ειναι υψιστο αγαθο,god bless u.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m.