Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Άννα την είχα δει μία εβδομάδα πριν,στο απέναντι σπίτι.Δούλευε τότε στην πρωινή βάρδια και μόλις της είπα πως θα κάνω βόλτα μου είπε δεν θα με προλάβεις καθώς η βάρδια έφτανε στο τέλος της...Μετά από μία εβδομάδα όπως σας έγραψα πέρασα απ'το εν λόγω σπίτι την ίδια ώρα...Μόλις είχε σχολάσει και με τα πολιτικά της πέρασε το δρόμο και μπήκε στο παραπάνω σπιτάκι στον ημιόροφο που διαθέτει...Αμέσως πήγα και εγώ για να δω αν όντως δουλεύει εκεί...Η κυρία Εύα με τις φοβερές παρουσιάσεις της μου την έφερε στο σαλόνι...Δεν το σκέφτηκα καθόλου καθώς γι'αυτήν είχα έρθει...Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία ξανθιά γυναίκα με έκφυλο πρόσωπο,καλλίγραμμο σώμα με ωραίο περιφέρεια και ενισχυμένο στήθος...Πραγματικά όταν την είδα μου άρεσε πάρα πολύ...

Αφού πέρασα στο καθαρό δωμάτιο έβγαλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα για να την περιμένω...Μπήκε αρκετά ορεξάτη και ξεκινήσαμε τα τριψίματα στα όρθια...Φιλιά αρκετά σε όλο της το σώμα με επίκεντρο το στήθος της..Ανταπέδιδε και αυτή με φιλιά στο λαιμό και το στήθος αλλά και με περιποίηση στα α@@@κια για ώρα με πλούσιο καραμέλωμα...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού,πάρα πολύ καλό με ωραίο ρυθμό και με αρκετή διάρκεια με "διαλείμματα" για νέο καραμέλωμα στην ευρύτερη περιοχή...
Μία στάση ήταν αρκετή μαζί της...Οπότε είχαμε έναρξη και τέλος στο σεξ με την Άννα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Με άψογη συμμετοχή από μέρους της με αληθοφανείς αναστεναγμούς,γλωσσόφιλα μας βρήκε το τέλος...

Ειλικρινά μία απ'τις καλύτερες συνευρέσεις μου στα σπιτάκια της Φυλής,μία ωραία γυναίκα που κάποιος που θα την επιλέξει δύσκολα θα φύγει δυσαρεστημένος.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα Τσέχα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, xilnik, n.smirni76 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2