Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
...ο αναγκαστικός συνωστισμός στο μετρό με πολλαπλά ιδρωμένα σαρκία,μου προκάλεσε
την γνωστή μου, δυσφορία της κοινωνικής εγγύτητας, αλλά ήταν ένα καλό καύσιμο για ένα ηδονιστικό χτύπημα.
μπαίνοντας στον οίκο-αυτοσχέδια τρώγλη , αντίκρυσα 3 γυναικεία θήλεα , και προς στιγμήν μου πέρασε απ'το μυαλό μια παρόρμηση για ομαδική παράτριψη , αλλά δίστασα
και προτίμησα την πιο ζωηρή τσιγγανοπούλα με το βαμμένο ξανθό μαλλί και το κοινότυπο
καμπυλώδες σαρκίο.
όση ζωντάνια είχε μές το σαλόνι , τόσο αγαρμποσύνη και αδιαφορία επέδειξε στο δωμάτιο.
-"βγάλε το βρακί σου" , μου είπε απότομα και την υπάκουσα
προσπάθησα να της βγάλω το σουτιέν , με απέτρεψε μεν , αλλά το έβγαλε μόνη της δέ,
τουλάχιστον είχα κάτι να ψηλαφώ απτικά μαζί με τις γλουτιαίες καμπυλότητές της , ενόσω παράτριβε στοματικά το πέος μου.
πήρε την πρωτοβουλία και στήθηκε κυνικά εξάπτωντας τα ομώνυμα ένστικτά μου.
ζήτησα την βοήθειά της για να εισχωρήσω το πέος μου μέσα στην κολπική οπή της
και όταν εισχώρησα , κρατήθηκα σταθερά απο τις λαγόνιες ακρολοφίες των ανώνυμων κοκκάλων της , και με αυτοπεποίθηση άρχισα να την σπρώχνω.
οι αναγνωριστικές πρώτες εφορμήσεις , εξελίχθηκαν σε βίαιες και ταχείες πεοκρούσεις με την κοπέλα να βγάζει ψεύτικους ηχητικούς μανιερισμούς λαγνείας.
τελείωσα λαχανιασμένος απο την αερόβια γαμησιακή άσκηση.
... δεν ανταλλάξαμε κουβέντα ούτε ένα βλέμμα , απαξίωσε και απέβαλε ο ένας τον άλλο απο μέσα του , και απομακρυνθήκαμε.
με μένα στο δρόμο να απολαμβάνω εξ'ολοκλήρου και άνευ μοιρασιάς , την μικρή ηδονιστική εμπειρία που μόλις κατάφερα και πρόλαβα να καταγράψω στην μνήμη του σαρκίου μου, πριν αυτό αποσυντεθεί διαπαντός στα εξ'ών συνετέθει , σαν τα απεκκριτικά προϊόντα που συναντάς στους μεταξένιους δρόμους...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, fouxter

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2014
Dust and dark, κ. rigormortis. Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Αλλά έως τότε έχετε πολλά GB να γεμίσετε. Respect!
06 Σεπτεμβρίου, 2014
απο το στόμα σου και στου θεού Διονύσου τ'αυτί !
thnx a lot Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2