Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 78 10
Μπουρδέλα
91831
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Έχοντας καταθέσει ήδη μια φορά,έκανα μια τσάρκα Φυλής...αλλά επέστρεψα για να πάρω και την Ανδριάνα που την είχα στόχο....αφού την είχα αφήσει πολύ καιρό χωρίς να την τιμήσω...
Όπως ανέβαινα τα σκαλιά...όμως μου καρφώθηκε μια παλιά ατάκα/προβληματισμός του Στρατηγού Farkeli.....
"Μήπως γαμάμε από συνήθεια"...;
Μάλλον μου ήρθε στο μυαλό,λόγω του πορνο-ενστίκτου...που μου έλεγε να μην περάσω πάλι μαζί της......
Την αφορμή τελικά μου την έδωσε η Ανδριάνα,που όμως την έχει δει ντίβα και μου είπε δεν κάνει 69...ενώ είχε 2 δωμάτια ήδη να περιμένουν...φυσικά και πήρα δρόμο...
Όπως κατέβαινα τα σκαλιά...ανέβαινε η Νίνα που εργάζεται στο κάτω τσαρδί....πηγαίνοντας ένα μπουκαλάκι νερό στην Ανδριάνα...
-Της λέω,εσύ κάνεις 69 ?
-Ναι,μου λέει....
-Έλα όπως είσαι της λέω....
Εκεί μου ήρθε στο μυαλό η 2η ατάκα του Farkeli...
"Γαμάμε μόνο όταν έχουμε έμπνευση"...
Εκείνη την στιγμή,κατάλαβα ότι πέτυχα διάνα με την επιλογή της κορασίδας που διάλεξα να περάσω...πάλι λόγω πορνο-ενστίκτου...
Την είχα απαξιώσει πριν,λόγω της λαχτάρας μου για την Ανδριάνα...
Περίμενα πλήρωσα την ίδια και μπήκα δωμάτιο....σε λίγο έφτασε...
Είναι κοντούλα,ξανθούλα Ρουμάνα...με τέλειο κωλαράκι και φοβερά - στητά βυζάκια....
Μόλις είδα το κωλαράκι της καύλωσα επιτόπου...μου πέρασε προφυλακτικό και μου πήρε μια ωραία-ρουφιχτή πίπα...
Τελικά λόγω καύλας δεν της είπα για 69 .......
Της είπα να με καβαλήσει cowgirl....μου έπιανε το στήθος....και εγώ το δικό της...
Έφερνε κοντά το πρόσωπο της....στο δικό μου...και όπως αλλάξαμε στάση...ιεραποστολική...ξεκινήσαμε γλωσσόφιλα...
Αυτή είχε καύλες και αναστέναζε μέσα στο αυτί μου,φτιάχνοντας με πάρα πολύ...
Η καλύτερη ήταν η 3η στάση,σε πισωκολλητό...που της έτριβα την κωλότρυπα....ενώ αυτή έπαιζε με το μουνάκι της...για αρκετή ώρα...
Σε μια φάση βάζω το χέρι μου στο μουνί της και ήταν πολύ μουσκεμένο....μιλάμε πολύ καύλα η πιτσιρίκα....
Ξαναβάζει πάλι το χέρι της στο μουνί,πάλι παίζοντας ενώ εγώ είχα σεληνιαστεί...γαμώντας την πάρα πολύ δυνατά....μέχρι που τελείωσα...
Δεν είχε πρόβλημα και άντεξε σε αυτούς τους ρυθμούς,ενώ έκατσε λίγο σε αυτήν την στάση πριν σηκωθεί...να ντυθεί!
Συμπέρασμα....
Ήμουν τυχερός που είχε καύλες και λιγότερη δουλειά από την Ανδριάνα....το μωρό/Νίνα τα έδωσε όλα...καμία διαμαρτυρία και άνεση χρόνου!
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι θα την πάρω ξανά και ξανά......με 69...την επόμενη φορά ελπίζω...
Για 13 λεπτά ήταν τέλεια...
(Σήμερα σε κανένα τσαρδί δεν χτύπησαν πόρτες και υπήρχε άνεση χρόνου - εκτός από 1/2)...
Όπως ανέβαινα τα σκαλιά...όμως μου καρφώθηκε μια παλιά ατάκα/προβληματισμός του Στρατηγού Farkeli.....
"Μήπως γαμάμε από συνήθεια"...;
Μάλλον μου ήρθε στο μυαλό,λόγω του πορνο-ενστίκτου...που μου έλεγε να μην περάσω πάλι μαζί της......
Την αφορμή τελικά μου την έδωσε η Ανδριάνα,που όμως την έχει δει ντίβα και μου είπε δεν κάνει 69...ενώ είχε 2 δωμάτια ήδη να περιμένουν...φυσικά και πήρα δρόμο...
Όπως κατέβαινα τα σκαλιά...ανέβαινε η Νίνα που εργάζεται στο κάτω τσαρδί....πηγαίνοντας ένα μπουκαλάκι νερό στην Ανδριάνα...
-Της λέω,εσύ κάνεις 69 ?
-Ναι,μου λέει....
-Έλα όπως είσαι της λέω....
Εκεί μου ήρθε στο μυαλό η 2η ατάκα του Farkeli...
"Γαμάμε μόνο όταν έχουμε έμπνευση"...
Εκείνη την στιγμή,κατάλαβα ότι πέτυχα διάνα με την επιλογή της κορασίδας που διάλεξα να περάσω...πάλι λόγω πορνο-ενστίκτου...
Την είχα απαξιώσει πριν,λόγω της λαχτάρας μου για την Ανδριάνα...
Περίμενα πλήρωσα την ίδια και μπήκα δωμάτιο....σε λίγο έφτασε...
Είναι κοντούλα,ξανθούλα Ρουμάνα...με τέλειο κωλαράκι και φοβερά - στητά βυζάκια....
Μόλις είδα το κωλαράκι της καύλωσα επιτόπου...μου πέρασε προφυλακτικό και μου πήρε μια ωραία-ρουφιχτή πίπα...
Τελικά λόγω καύλας δεν της είπα για 69 .......
Της είπα να με καβαλήσει cowgirl....μου έπιανε το στήθος....και εγώ το δικό της...
Έφερνε κοντά το πρόσωπο της....στο δικό μου...και όπως αλλάξαμε στάση...ιεραποστολική...ξεκινήσαμε γλωσσόφιλα...
Αυτή είχε καύλες και αναστέναζε μέσα στο αυτί μου,φτιάχνοντας με πάρα πολύ...
Η καλύτερη ήταν η 3η στάση,σε πισωκολλητό...που της έτριβα την κωλότρυπα....ενώ αυτή έπαιζε με το μουνάκι της...για αρκετή ώρα...
Σε μια φάση βάζω το χέρι μου στο μουνί της και ήταν πολύ μουσκεμένο....μιλάμε πολύ καύλα η πιτσιρίκα....
Ξαναβάζει πάλι το χέρι της στο μουνί,πάλι παίζοντας ενώ εγώ είχα σεληνιαστεί...γαμώντας την πάρα πολύ δυνατά....μέχρι που τελείωσα...
Δεν είχε πρόβλημα και άντεξε σε αυτούς τους ρυθμούς,ενώ έκατσε λίγο σε αυτήν την στάση πριν σηκωθεί...να ντυθεί!
Συμπέρασμα....
Ήμουν τυχερός που είχε καύλες και λιγότερη δουλειά από την Ανδριάνα....το μωρό/Νίνα τα έδωσε όλα...καμία διαμαρτυρία και άνεση χρόνου!
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι θα την πάρω ξανά και ξανά......με 69...την επόμενη φορά ελπίζω...
Για 13 λεπτά ήταν τέλεια...
(Σήμερα σε κανένα τσαρδί δεν χτύπησαν πόρτες και υπήρχε άνεση χρόνου - εκτός από 1/2)...
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
ωραιος μπιλυ
Γαμάμε από έμπνευση
Γαμάμε όταν έχουμε αμφιβολίες
Γαμάμε όταν αγαπάμε
Γαμάμε όταν δεν αγαπάμε
Γαμάμε αυτές που δεν μας αγαπούν (αυτό δεν είναι δικό μου, το έχει γράψει ο κ. Πύραυλος)
Γαμάμε αυτές που μας αγαπούν
Γαμάμε για την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογική μας αποκατάσταση
Γαμάμε όταν ψυχολογικά έχουμε αποκατασταθεί
Γαμάμε γιατί κάποιες θέλουν να γαμηθούν
Γενικά γαμάμε για πολλές και διαφορετικές αιτίες για αυτό και όταν δεν πετύχει το γαμήσει προκύπτουν αρκετά προβλήματα ...
@farkeli...Στρατηγέ κάλυψες όλες τις παραμέτρους....
Το σώμα της είναι νεανικό αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, ενώ και το πρόσωπο μέτριο. Το καλό είναι ότι χαμογελάει και έχει ευχάριστη διάθεση.
ΔΕΝ εχει καλή τεχνική, ούτε στην πίπα, όπου προσπαθούσε ανεπιτυχώς να κάνει deepthroat, ούτε στο γαμίσι.
Έχει διάθεση αλλά κάνει κάποιες άτσαλες κινήσεις.
Το δεκάρικο το δούλεψε, αλλά για κάτι παραπάνω δεν είναι, ούτε και θα την προτιμήσω ξανά.