Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186701
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Απόγευμα Τεταρτης τσαρκα παρεα με συναγωνιστη στο βρωμερο Μεταξι.Γυρισαμε πολλα σπιτια και αφου ειδαμε αρκετα τεμαχια ενδιαφεροντα και μη εγω κατεληξα στη Σονια στο Ιασωνος 44 το δεξι το υπερηψωμενο.Η Σονια είναι μια 35αρα περιπου κοπελα με ξανθα μαλλια,ωραιο σωμα,2αρι γεματο βυζι και μαλλον είναι Αλβανιδα όπως την εκοψα.Εχει ωραιο πακετακι εμφανησιακα και αν και την ειχα ξαναδει σε τσαρκες μου δεν ειχα περασει μαζι της λογω των βρωμικων δωματιων αυτου του οικου.Τεσπα σημερα αποφασισα να μπω ετσι εδωσα το 10αρικο και μπηκα στο δευτερο δωματιο του διαδρομου.Ηταν μικρο αλλα το χειροτερο ηταν η μποχα που μου ηρθε όταν μπηκα μεσα.Το ιδιο ισχυει και για το σεντονι το οποιο ηταν παλιο και μαλλον βρωμικο και με χλμ στο κοντερ του.Αυτες οι καταστασεις καποτε μου αρεσαν αλλα πλεον δεν τις μπορω.Περιμενα την κοπελα στα ορθια καθως δεν ειχα σκοπο να κυλιστω στα σεντονια.Ετσι μολις μπηκε αφου ανταλλάξαμε τα τυπικα της ξεκαθαρισα ότι ηθελα να κανουμε παιχνιδι στο ορθιο.Το δεχτηκε αμεσως και ετσι αρχισε τα προκατ. δηλαδή γλυψιμο στο σωμα και το λαιμο μου ενώ παραλληλα επεφτε χούφτωμα εκατέρωθεν.Οταν επηλθε στυση μου εβαλε την καποτα και με τσιμπουκωνε στο ορθιο.Η πιπα της καλη σχετικα χωρις όμως ενασχοληση με τα @@.Όταν τελειωσε την πιπα στηθηκε στον τοιχο και την πηρα πισωκολλητα.Αυτη ηταν και η μοναδικη μας σταση μεχρι το τελος.
Συνοπτικα η Σονια είναι καλη περιπτωση για το δεκαρικο καθως και το οπτικο πακετο εχει και την ορεξη απλα δουλευει σε πολύ βρωμερο οικο.Αν αλλαξει θα την ξαναεπισκεφτω αλλιως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Αυτα...
Συνοπτικα η Σονια είναι καλη περιπτωση για το δεκαρικο καθως και το οπτικο πακετο εχει και την ορεξη απλα δουλευει σε πολύ βρωμερο οικο.Αν αλλαξει θα την ξαναεπισκεφτω αλλιως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Αυτα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού