Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 304 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνέχεια απο την προηγούμενη. Ξύπνησα το πρωί κατα τις 10 άνοιξα τα παράθυρα εκλεισα το κλιματιστικό η ζεστη ηταν αισθητή τσίμπησα λιγο αλλα το κατω το κεφάλι ειχε ανησυχίες, μπηκα στο σαιτ μηπως δω κατι καινούργιο αλλα τιποτα εκανα μπανακι και κατα τις 12 ξεκίνησα για τσάρκα, η ζεστη αφόρητη κατεβηκα μετάξι σε μερικά ακριτικα που μπηκα δεν βγηκα κάτι σαπια ολλα και οι κοπελες και ο κοσμος ολοι αλλοδαποί, και μυρωδιά υδρωτα μπήκα ποιο βαθιά και ειδα πραγματα που φοβήθηκα περιεργει τύποι πρεζάκια, και κανενας Έλληνας αρχισα να υδρωνω και γύρισα πίσω δεν ξερω πως πατε εκει και βράδυ εγω μονος μου ουτε με σφαίρες δεν πηγαινα, κατευθύνθηκα προς το μέτρο ειχα γινει μούσκεμα απο την ζέστη, κατευθύνθηκα προς σταθμό Λαρίσης για να παω στο βεργας να βρω την χρυσά που ειχα διαβάσει καλα λόγια όντως ηταν εκει στον όροφο, μολις μπηκα σαλοναριζε σε εναν συναγωνιστή μολις μπήκα και την ειδα έβγαλα τα χρήματα και τα εδωσα στην τσατσά, η χρυσα με πηρε και με πηγε στο δωμάτιο με ρωρησε αν θα κανω ντους να μου φέρει πετσέτα απαντησα καταφατικα, πηγε εφερε πετσέτα και μου λεει ειναι καθαρή εδω στην βαρδια μου σε καθε πελατη φέρνω καθαρη πετσέτα. Ειχα αναγκη απο ενα κρυο ντους μερο ειχε ζεστό αλλα προτίμησα το κρύο το μονο φάουλ δεν ειχε αφρόλουτρο ουτε σαπούνι, χρησιμοποιησα το κρεμοσαπουνο απο τον νιπτήρα μολις τελειωσα ηρθε και το μωρό και με σκουπισεΓλώσσα. Εμφανιση χρυσας κοντουλα πετιτ ξανθιά με γλυκό προσωπάκι. Στον αγωνα τωρα την πηρα αγκαλιά και την φιλισα σε λαιμο βιζακια μικρα εχειΜεγάλο χαμόγελο μετα ξαπλώνω ερχετε απο πανω μου και κανει και αυτη το ιδιο με φιλαει στο λαιμο και κατεβαινει σιγα σιγα και ποιο κατω, ειχα φτιχτει αγρια το εργαλειο στο θεο παρόλο την ηλικία μου Μεγάλο χαμόγελο πλησιάζω τα 4αρα αντα και ακουμπησε στο μουνακι της, μου χαμογελασε κατεβηκε και πηρε τα μπαλακια στο στομα τηςΓλώσσα και ποτε τα εγλυφε και ποτε τα εβαζε στο στομα της, μου ειπε οτι τις άρεσαν Μεγάλο χαμόγελο τα ειχα ξυρισμενα γιάυτο μάλλον με ρωτησε αν θελω χωρις και πηρε το εργαλει στο στομα, πιπα καλή με ντιπ της πιεζα ελαφρά το κεφαλι χωρίς να δυσανασχετει την σταματισα ειχα βαρέσει κόκκινα της λεεω και με καβαλάει τα πορνο τακούνια δεύτερο φαουλ δεν τα έβγαλε, στο κρεβατι με τα παπούτσια, και αριζει να δινει αυτη το ρυθμό εδω απλος καθόμουν και το απολαμβαναΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο τις λεω και γυρναει αναποδα το κανει μετα την σταματαω και την στήνω για ιεραποστολικο μπαινω τις κλεινω τα ποδια και δίνω πονο σχετικα καλή αίσθηση ειχε, την γυριζω για πισωκολητο πηρε καλη στάση χωρις να κλέβει και εκει που την γαμουσα ειδα την κωλοπριπιδα της και σεληνιαστηκα που λεει και ο μπεμπαςΜεγάλο χαμόγελο φαινοταν δουλεμενη την φτηνω και αρχιζω να την δουλευω με το δάχτυλο βγαινω απο το μουνι καο παω να το βαλω στον κωλο με σταματάει, δεν κανω μωρο μου μονο δάχτυλό αν θες βαλε μου λεει οκ λεω την παίρνω στα χέρια κατεβαινω απο το κρεβατι, σαστισεΜεγάλο χαμόγελοκαι την γαμουσα οπως την ειχα αγκαλια μου χαμογελασε αλλα κουράστηκα γρήγορα, την πεταω στο κρεβατι βγαζω την καποτα και της το δινω στο στομα οπου μετα απο λιγο τελειωσα σηκωθηκε τα έφτυσε με ευχαριστησε και εφυγε εγω εκανα παλι ντους και βγηκα στο λιοπιρι, συνεχεια στην επομενη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
54
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2014
Μια διόρθωση η βαρδια ειναι πρώτη πρωινη και οχι απογευματινή αν μπορει ο αντιστενης ας την αλλάξει.
21 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ok done.
29 Αυγούστου, 2014
Φιλαρακι στο ντιπ επιασε πατο ή πηγε λιγο βαθυτερα απο το κανονικο?
30 Αυγούστου, 2014
Λιγο βαθύτερα απο το κανονικό
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4