Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η αδεια μου ειχε αρχίσει, και ενω ολοι οι λογικη άνθρωποι κανονίζουν να πανε διακοπες σε καποιο νησί, η εστω καπου που να εχει παραλια για να κα ουν τα λουτρα τους, και να φυγουν αποτην Αθήνα εγω ειχα αλλες ανησυχίεςΜαλακία.Ετσι λοιπον παρατησα της παραλιες και πηρα το κτελ προς Αθήνα για εύρεση υδονης. Φθάνοντας Αθήνα οι δρομοι άδειοι, ο λιγοστός κοσμος που κυκλοφορούσε ηταν αλλοδαποί, η ξεστη αφόρητη ενας ηταν κρεμασμένος στα κάγκελα του πεζοδρομίου, μάλλον πρεζάκιας οσοι περνουσαν τον κοιτουσαν και φευγαν χωρις να δίνουν σημασία το ιδιο εκανα και εγω. Μετα απο κανα 2ωρο ξεκούρασης κατεβηκα στα σπιτια της υδονης, η ζεστη αφόρητη οκοσμος στην πιατσα αρκετος θα ελεγα παρολο την ζεστη και την εποχή, αλλα επί το πλείστον αλλοδαποί, μετα απο 1ας ώρας τσάρκας μην εχοντας βρει αυτο που εψαχνα πολλές κοπελες ειχαν φύγει για την πατρίδα τους, κατέληξα σε αυτο το σπιτάκι ειχα κουραστεί πριν μπω ειπα απο μεσα μου αν βλέπετε η κοπελα θα μπω και οτι γίνει, στο σαλόνι άλλοι δυο τύποι περίμεναν η κοπελα στο δωμάτιο οπως ενημέρωσε η ευγενική τσατσά ειπε πρόγραμμα φουλ και αυταρχικό. Μετα απο 10λεπτη αναμονή βγαινει η κοπέλα με ενα μαστίγιο στο χερι Μεγάλο χαμόγελοποιος θελει να φαει ξυλο λεειΓλώσσαο ενας αποχώρησε προς την έξοδο εγω και αλλος ένας μείναμε ξαναρωτάει ποιος θα φαει ξύλο κανενας απο εμας δεν μιλουσε σηκώθηκα πλήρωσα και περασα στο δωματιο, το δωμάτιο καθαρο με ντουζιέρα και νιπτήρα πλυθηκα και ξαπλωσα η κοπελα δεν αργησε να έρθει ηρθε χωρις το μαστίγιοΜεγάλο χαμόγελο.εμφάνιση κοπελας κοντουλα με γλυκο πρόσωπό μικρο βυζακι και λιγο μεγαλη περιφέρεια και μπουτια σε καμια περίπτωση χοντρη παντος, προκατακτικα καλα με φιλακια σε στήθος και πιπιλισμα δεκτικη και αυτη σε ολλα εκτος δάχτυλό μεσα στο νινι περιφερειακά χωρις προβλημα, πιπα ακαποτα καλή με ντιπ σε καποια φασει που της πίεσα το κεφάλι και πνίγηκεΓλώσσα αλλα χωρις να δυσανασχετει, δεκτικη σε εναλλαγές στασεων και τελος κωλαράκι στα τέσσερα για λιγο γιατι ήμουν φορτωμένος και δεν αντεχα και ειχα αλλα σχεδια για τελείωμα, βγαινω βγαζω προφυλακτικό και τον δίνω στο στόμα μετα απο λιγο χυνω αλλα συνέβη κατι που δεν μου εχει ξανασυμβεί εχει που εχυνα μπουκωθηκε και βγαζει τον πουτσο αστραπιαία απο το στομα φτυνει και τον ξαναπαίρνει Μεγάλο χαμόγελο εχει την πηραν και λιγο στο μάγουλο ηταν πολλα παντος λογο αποχής 10 ημερών ,αυτα σηκώθηκε πλυθηκε με ευχαριστησε και εφυγε. Εγω πλυθηκα ντυθηκα και έφυγα πηγα σε ενα καφε εκει κοντά αραξα πηρα μια μπύρα περιμένοντας να περασει λιγο η ωρα να ξεκουραστω να συνεχίσω την τσαρκα με σκοπό την δευτερη κατάθεση, συνεχεια στην επομενη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
54
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter