Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196809
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Βραδυ ΣαβΒατου στην αδεια σχετικα αθηνα και ειπα να περασω με την Ελληνιδα μιλφ που δουλευει στο κολωνου30Α.Ετσι λιγο μετα της21.30 μπαινω στο μαγαζι δινω τα 10 ευρω και μετα απο λιγο ερχεται η ελληνιδα μιλφ το ονομα της δεν το εμαθα αφου δεν το ανεφερε κατα την παρουσιαση η ομορφη επισης Ελληνιδα τσατσα που δουλευει και Κολωνου27Α ετσι αφου τα δωματια ηταν κενα γιατι η Τυπισσα ριχνει αβερτα πορτα σε Πακιστανια ηρθε συντομα.Χωρις πολλα λογια μου περναει αμεσως καποτα προκαταρκτικα καθολου κανει μια πιπα ισως απ τις πιο γρηγορες που μου εχουν κανει και με ρωτα αν θελω να στηθει στα τεσσερα οκ της λεω αφου και εγω ειχα καταλαβει οτι δεν θα εχουμε καποια ιδιαιτερη περιποιηση την εστησα πισωκολητα και δεν αργησα να τελειωσω.Γενικα ηταν μια μετρια και τυπικοτατη καταθεση απο μια ελληνιδα μιλφ μετριας προς καλης εμφανισης εχει μακρια ισια καστανα μαλλια σωμα με πιασιματα και χαλαρωση στο δερμα αλλα μην περιμενετε τιποτα το ιδιαιτερο κλασικη ξεπετα καλη συνεχεια να εχετε
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2014
Κατερίνα;...
Φανούρης Τζούρας
18 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Μάλλον...
S
sdman
19 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Καλημερα φανουρη σορυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα αυτες τις μερες ειμαι εκτος.Δεν θυμαμαι ονομα γιατι δεν τη ρωτησα αλλα δεν αξιζει πολυ μετρια περιπτωση.Καλη συνεχεια στα επομενα να εχεις
E
erastis01
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3