Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 166 10
Μπουρδέλα
214475
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα το απλο ξεφόρτωμα που εκανα το πρωι της Κυριακης στο Μεταξι,το απόγευμα κατεβηκα Φυλης και περιξ για το κυριως πιατο.Λιγοστος ο κοσμος στη Φυλης λογω ζεστης και απουσιας αρκετων συναγωνιστων σε διακοπες.Ειχα στο νου μου να παρω κατι πιο extreme(με ακα,κωλο,τελειωτικο κλπ)και γνωριμο αλλα μολις κατεβηκα το ημιυπογειο της Διδυμου 16Α και η τσατσα μας παρουσιασε τις κοπελες που ειχε επαθα πλακα με την μια από αυτές.Ο λογος για την Μελινα(όπως εμαθα στο δωματιο)μια ξανθια μιλφογκιλφ γυναικα πολύ ομορφη,αριστοκρατικη,με ωραιο σωμα για την ηλικια της,μεγαλα βυζια και μπλε ματια.Δεν είμαι γκιλφας γενικα αλλα ομολογω ότι τουτη ηταν δυναμη.Η τσατσα ειπε πρόγραμμα κλπ δεν εδωσα σημασια ουτε και θυμαμαι τι ειπε για υπηρεσίες απλα της εδωσα το μπλε και περασα στο δωματιο στο βαθος.Μικρο,καθαρο,δροσερο και με όλα τα απαραίτητα ηταν ότι πρεπει για να γινει η δουλεια.Η Μελινα μπηκε μετα από λιγο αφου χτυπησε πρωτα την πορτα.Αφου ανταλλάξαμε κανα δυο φιλοφρονήσεις γδυθήκαμε τελειως για να αρχισει το ματς.Πεσανε χουφτώματα ,ηρθε από πανω μου να τριφτει με τους βυζους,μου εγλυψε λιγο το στηθος και κατεβηκε προς τα κατω.Εκει περιμενα να εχουμε λιγο καραμελωμα αλλα δεν.Αντ'αυτου πηρε την καποτα να μου την φορεσει να αρχισει πιπα(δεν ξερω αν κανει ακα δεν μου το προτεινε ουτε θυμαμαι αν το ειπε η τσατσα στο σαλονι).Η πιπα της καλη μπορω να πω.Κρατησε ικανοποιητικα μεχρι να γινω καγκελο και μετα με ρωτησε πως θελω να αρχισουμε.Την εβαλα ιεραποστολικα για να μπορω να βλεπω την ομορφη φατσα της και τα μπαλκονια.Η αισθηση που ειχε το μουνακι της ηταν πολύ σφιχτη και ωραια ισως λογω ελλειψης υπερβολικης κρεμας.Την γαμαγα σε ρυθμους gfe αργα αισθησιακα ποτε με τα ποδια της στους ωμους μου και ποτε με εμενα ξαπλωτο και να γλειφω τα βυζια της.Αυτη κυριως ανταπεδιδε με καποια χαδια με τα χερια της παρα με το στομα.Στη συνεχεια την γυρισα σε πλαγιαστο και για τελος στα τέσσερα στην ακρη του κρεβατιου και εμενα ορθιο.Εκει εβγαζε ωραιες κραυγουλες ενώ η αισθηση ηταν και παλι ιδανικη.Το τελος ηρθε μεσα στην καποτα πανηγυρικα.
Υ.Γ Εντελως αντικειμενικα από υπηρεσίες κανει τα εντελως τυπικα μεσα στο δωματιο και φυσικα δεν είναι το απολυτο μιλφ/γκιλφ όπως ειπωθηκε πιο κατω.Ειναι ευγενικη,συμπαθεις,ομορφη για την ηλικια της κλπ αλλα ως εκει.Εγω μπηκα γιατι μου εκανε το κλικ όταν την ειδα και γιατι πιστευα ότι ως μιλφογκιλφ μεσα θα κανει το κατι παραπανω.Το κατι παραπανω δεν το εκανε αλλα δεν μπορω να πω ότι κλαιω το 20αρι απλα ηταν επιλογή της στιγμης δεν νομιζω ότι θα επαναληφθεί στο μελλον.
Υ.Γ Εντελως αντικειμενικα από υπηρεσίες κανει τα εντελως τυπικα μεσα στο δωματιο και φυσικα δεν είναι το απολυτο μιλφ/γκιλφ όπως ειπωθηκε πιο κατω.Ειναι ευγενικη,συμπαθεις,ομορφη για την ηλικια της κλπ αλλα ως εκει.Εγω μπηκα γιατι μου εκανε το κλικ όταν την ειδα και γιατι πιστευα ότι ως μιλφογκιλφ μεσα θα κανει το κατι παραπανω.Το κατι παραπανω δεν το εκανε αλλα δεν μπορω να πω ότι κλαιω το 20αρι απλα ηταν επιλογή της στιγμης δεν νομιζω ότι θα επαναληφθεί στο μελλον.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού