Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρωινη εξορμηση στο Μεταξι για ξεφόρτωμα.Μπηκα σε μερικα σπιτια και ειδα κλασικα "μπαζα" όπως συνηθίζεται στην περιοχη.Ετσι όταν εφτασα στο εν λογω μαγαζι και βγηκε μια πιτσιρικα ομορφουτσικη μελαχρινη με καλο σωμα και βυζακι και ωραιο μαυρισμα μου φανηκε οαση γι'αυτο επελεξα να επενδυσω το 10αρικο εδώ.Κατοπιν μεσα στο δωματιο εμαθα ότι επρόκειτο για την γνωστη Κορινα(του Picker).Το ηξερα ότι δεν θα είχαμε και πολλα πολλα αλλα ένα απλο ξεφόρτωμα αλλα ειδικα όταν εμαθα το ονομα της το σιγουρεψα.Τεσπα ένα 10αρικο είναι τι ψυχη εχει σκεφτηκα.Μπηκα στο δεξι δωματιο το οποιο κυμαινοταν σε καλο επιπεδο για Μεταξι.Μετα από λιγο μπηκε και η μικρη.Μαζεμενη και χωρις πολλα πολλα μου απαντησε απλα το ονομα της μετα από ερωτηση μου και πηγε στο κρεβατι να ξαπλωσει.Πηγα και γω διπλα της να αρχισουμε.Καποτα κατευθείαν σε πεσμενο μορειο χωρις ιχνος προκατ. ενώ το μονο θετικο ηταν ότι ειχε κατσει με τροπο τετοιο ώστε να εχω προσβαση στο μουνακι της και ετσι με το καταλληλο χούφτωμα είχαμε καποια στυση.Η πιπα της ψιλοαδιαφορη με το μονο θετικο την διαρκεια η οποια ηταν αρκετη.Πρωτη σταση ιεραποστολικο με την μικρη να κουνιεται με ρυθμο(κατι σαν να σε γαμαει αυτή και όχι εσυ ένα πραγμα)το οποιο το σταματησε μονο όταν της σηκωσα τα ποδια στους ωμους.Της εδωσα καποια φιλακια στα βυζάκια και στο λαιμο τα οποια φυσικα δεν ανταπεδωσε ετσι αφου ειδα ότι θα εχουμε ένα γαμησι αοσμο και αχρωμο την γυρισα στα τέσσερα να δω τι ψαρια πιανει.Εκει συνεχισε το τροπαριο της να κουνιεται αλλα ομολογω ότι το γουσταρα αυτό το στυλακι σε αυτή την σταση ειχε ωραιο κουνημα.Με αυτά και μ'αυτα καποια στιγμη ηρθε το τελος.Με χαιρετησε και την εκανε.Οπως γραφω και στον τιτλο ένα απλο ξεφόρτωμα και τιποτα παραπανω.Το πολύ για μια φορα την παιρνεις για ένα 10αρικο για δευτερη ουτε καν...

Υ.Γ Εχω παρατηρησει ότι το Μεταξουργειο πλεον εχει πολύ χαμηλο επιπεδο και σε γκομενες(από εμφανιση) αλλα και σε υπηρεσίες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.Πιστευω ότι η Φυλης είναι ετη φωτος μπροστα και αξιζει να κανεις ένα καλο γαμησι εκει παρα δυο αοσμα στο Μεταξι.Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω που προτιμαω την ποιοτητα απ την ποσοτητα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού