Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη σημερα στον οικο αυτό μετα από πολύ καιρο και η εμφανιση της κοπελας ηταν τετοια που αποφασισα μετα από πολύ καιρο να δωσω το εικοσαρικο στη φυλης
Η κοπελα,βαλερια ηταν ψηλη λεπτη με ωραιο σωμα,βλεμμα που αφηνε υποσχεσεις,ησυχια στο σαλονι και υστερα από σχετικη σκεψη λειτουργησε η παρορμηση
Μπαινοντας η κοπελα στο δωματιο ανεβηκε από πανω μου και με αρκετα φιλια στο λαιμο το προσωπο κατορθωσε πολύ γρηγορα να με φτιαξει
Η συνεχεια ηλπιζα να ειχε και καποια φιλια στο στομα,εστω ξωφαλτσα αλλα δυστυχως δεν υπηρχαν
Ωστοσο η τρυφερη περιποιηση συνεχιζοταν,ενώ την κοιταζα στα ματια καθως μου αρεσε τ ολο σκηνικο
Όμως το ιδιο παιχνιδι με τα ματια δεν συνεχιστηκε απ τη κοπελα η οποια με ρωτουσε γιατι την κοιταζω,δειγμα σοβιετικης πιθανον προελευσης και όχι ρουμανικης, η οποια μπορει μ ένα βλεμα πραγματικα να σε ξεσηκωσει
Εχοντας με κανει παντως ετοιμο με τα ομορφα προκαταρκτικα της ζητησα και ανεβηκε από πανω μου οπου ηταν αρκετα συμπαθητικα
Συνεχισαμε ιεραποστολικα οπου εκει ελειπε η δικη της ζεστασια από πλευρας συμμετοχης και κατοπιν πλαγιαστα με μενα στα γονατα σ εντονους ρυθμους,εκει θα μπορουσα ισως να τελειωσω
Πισωκολλητα κατοπιν αλλα η απουσια επαφης των κορμιων αρχισε να κανει τη καταθεση ψυχαναγκαστικη,οποτε προτιμησα να σταματησω αφου εκει ειχα τη κοπελα αρκετα λεπτα να σταματησω
Η κοπελα ξεκινησε να με αυνανιζει και αφου διαπιστωσα και επιβεβαιωσα ότι ημουν εοτιμος να τελειωσω της ειπα να σταματησει και ότι μπορει ν αποχωρησει,κρατωντα την εκσπερματιση για μια επομενη καταθεση

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance, gl και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού